Muusikoiden.net
27.10.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Jyväskylässä
Lisätty: 04.10.2020
Voimassa: 31.10.2020
Ilmoittaja: kitaransoitonopettaja (#215740)Lähetä pikaviesti »
Terve!

Oletko juuri aloittanut kitaransoiton opettelun, mutta tuntuu ettet osaa itsenäisesti hakeutua oikean opiskelumateriaalin pariin? Tai oletko jo soittanut pidemmän aikaa, mutta saavuttamatta tavoittelemaasi tasoa? Kiinnostaisiko jazz-musiikin opiskelu, mutta musiikinteoria tietämys uupuu? Nämä ovat hyvinkin yleisiä ongelmia ns. ”itseoppineille soittajille”. Osaavan soitonopettajan kanssa nämä ongelmat ovat kuitenkin helposti ratkaistavissa. Omaan myös paljon kokemusta biisien kirjoittamisesta ja työstämisestä, ja mikäli olet kiinnostunut siitä puolesta, niin voit auttaa myös siinä. Myös kotiäänittelyyn ja demojen tekemiseen voin antaa vinkkejä ja apua.

Olen opiskellut musiikkipedagogiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa, ja voin auttaa sinua pääsemään eteenpäin soittoharrastuksesi parissa. Omaan itse yli 15 vuoden kokemuksen kitaran soitosta, ja täten pystyn tarjoamaan sinulle ammattimaisen näkemyksen ja otteen kitaransoiton opetteluun. Omaan hyvin laajan tietämyksen musiikin teoriasta, sekä kokemusta monenlaisista soittotekniikoista ja musiikkityyleistä.

Tunneillani käydään läpi sellaisia asioita, joita oppilas itse toivoo ja joista on hänelle eniten iloa ja hyötyä, eikä jumiuduta puuduttavaan ja ”opistomaiseen” puurtamiseen. Kehitystä ja taitojen sekä tietämyksen karttumista tapahtuu varmasti ja myös nopeasti. Olen opettanut monia eri tasoilla olevia oppilaita, aivan aloittelijoista jo pidemmälle ehtineisiin. Kokemusta on karttunut myös eri ikäisten oppilaiden kanssa toimimisesta, toisten ollessa ala-aste ikäisiä, ja toisten jo keski-iän nurkille ehtineitä.

Tunnit voidaan järjestää joko omalla työhuoneellani Jyväskylän keskustassa, tai esimerkiksi oppilaan kotona. Omistan auton, joten pidemmänkin matkan päähän kulkeminen onnistuu.

Laittele viestiä sähköpostilla, niin jutellaan tarkemmin tuntien hinnoista sekä muista käytännön asioista.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: soitonopettaja@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti