Muusikoiden.net
30.10.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Hyönteismies hakee kitaristia
Lisätty: 29.09.2020
Voimassa: 01.12.2020
Ilmoittaja: ertwsupe (#132188)Lähetä pikaviesti »

Olemme progehenkinen rockbändi Pirkanmaalta. Omaa suomenkielistä musaa tehdään, linkin https://youtu.be/N5YBx4rDK0E takana maistiainen. Tyylillistä lähtökohtaa lähimpänä varmaan 60-70 -luvun klassinen rock/proge. Vaikutteita otetaan laajasti popista, funkista, bluesista, hevistä ja jazzistakin. Innoittajiamme ovat mm. King Crimson, Frank Zappa, Led Zeppelin, Queen, Uriah Heep, The Police, David Bowie, ja vähän tuoreemmista esim. Kuusumun profeetta, Faith No More, Stam1na.

Omien biisiemme kohdalla haluamme antaa mahdollisuuden avarakatseisuudelle ja musiikilliselle hulluudelle. Tällaista kokeilunhaluista asennetta toivomme myös uudelta kitaristilta, minkä lisäksi olennaista olisi tietenkin porukkaamme sopiva taitotaso ja harjoittelumotivaatio. Demolla soittavaa aiempaa kitaristia ei tarvitse matkia yksi yhteen mutta biisien luonteet huomioiden oleellisia juttuja on hyvä kyetä soittamaan. Näkemys ja halu osallistua säveltämiseen, vähintään kitararaitojen osalta, on ehdottomasti hyvä asia.

Omaa matskua on kertynyt jo mukavasti ja sen ympärille tehty keikkailu ja äänittäminen on tavoitteena mahdollisimman pian. Keikkailukokemusta meiltä löytyy, yhdessä ja erikseen, ja se olisi toivottavaa myös uudelta kitaristilta. Rahan vuoksi tätä ei tehdä eli päivätyöt on erikseen ja musiikki intohimoinen harrastus. Treenikämppä meillä on Nokialla linja-autoaseman vieressä ja pääasiassa kerran viikossa treenaillaan yhdessä.

Yhteydenotot: erisuomi@gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 22-50
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 040 7795714
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti