Muusikoiden.net
26.10.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Lauluhommia
Lisätty: 25.09.2020
Voimassa: 31.10.2020
Ilmoittaja: Progfrog69 (#216178)Lähetä pikaviesti »
Debyyttilevyä piakkoin julkaisemassa oleva bändi hakee solistia kokeilumielessä.
Bändissä tällä hetkellä solistin hommissa kitaristi ja synisti, mutta kiinnostaisi kokeilla lisäisikö ihan ehta frontman livetilanteessa ja muutenkin siistimpää moniäänistä laulua ja heilumista.

Totomaiseen tyyliin biisit on rakennettu niin että niissä saattaa olla useampia liidi osuuksia mukamas hyödyntäen kaikkien persoonallista laulusoundia tarpeen vaatiessa, eli et olisi raiserillasi yksin vaan tehdään kivasti yhdessä että kaikilla on kiva ja mukava olla ja päästään kaikki olemaan polleina välillä. Toki ei joka biisissä ole tämmöistä setuppia.

Kaipaamme hommaan ensisijaisesti ihmistä joka sen lisäksi että on loistava tyyppi olisi myös taitava melodian vääntäjä, äänialaltaan pesemätön, kokemusta olisi studiosta, keikoilta ja ylipäätään bändissä olemisesta muiden ihmisten kanssa. Olisi myös kova jos progahtava rokki musa ehdalla synajuustolla olis sulle sydäntä lähellä.

Meidän homma toimii meidän mielestä nyt jo niin hyvin että ei haluta ehkä porukkaan tässä kohtaa uudistajaa tai diktaattoria vaan äärimmäisen tärkeätä on se että tullaan toimeen ja tehdään yhteistä juttua kimpassa ja hyvässä hengessä.
Jos kiinnostuit, niin laita ihan ensimmäiseksi ääninäyte niin jutellaan sitten lisää.🥰

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti