Muusikoiden.net
21.05.2022
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Rentoja kitaratunteja Turussa tai etänä
Lisätty: 18.09.2020
Voimassa: 30.10.2022
Ilmoittaja: aalinikula (#162174)Lähetä pikaviesti »

Tarjoan laadukasta kitaransoiton ja musiikin teorian opetusta Turussa tai etänä Whereby-palvelun välityksellä. Tunnit voivat lähteä aivan alkeista. Kokeneempien oppilaiden tapauksessa käsiteltäviä aiheita ovat mm. improvisointi, soittotekniikka, musiikin hahmotus, säveltapailu, nuotinluku, soolokitaransoitto, oman musiikin säveltäminen ja sovittaminen. Musiikkityylin puolesta ei ole rajoituksia - ominta erikoisalaani ovat jazz, blues ja improvisointi. Tuntieni päätavoite on antaa sinulle työkalut, joilla lopulta opetat itse itseäsi.

Koulutukseltani olen Musiikkipedagogi (AMK). Olen lisäksi opiskellut sävellystä Berklee College of Musicissa Bostonissa, Yhdysvalloissa. Opettajanani on vuosien varrella toiminut mm. Julian Lage. Yksityisen soitonopetuksen ja keikkamuusikon töiden lisäksi toimin soitonopettajana erinäisissä kouluissa Turussa ja Helsingissä.

Kaiken tasoiset ja ikäiset soittajat, niin sähköiset kuin akustisetkin, ovat tervetulleita tunneille. Tunnit pidän Turussa Kakolanmäen kupeessa. Kyselyt sähköpostitse aapo@aapoalinikula.com

I also teach in English / Jag lär också på svenska

(Hakusanat: Kitaratunnit, gitarrlektioner, Turku, Åbo, guitar lessons, composition, arranging, komposition, etänä, Skype, Zoom, på distans, music theory, musiikin teoria, musikteori, etätunnit, distanslektioner, remotely, online)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: aapo@aapoalinikula.com
Internet: http://aapoalinikula.com
 

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti