Muusikoiden.net
30.10.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Rentoja kitaratunteja Turussa tai etänä
Lisätty: 18.09.2020
Voimassa: 16.03.2021
Ilmoittaja: aalinikula (#162174)Lähetä pikaviesti »

Tarjoan laadukasta kitaransoiton ja musiikin teorian opetusta Turussa tai etänä Whereby-palvelun välityksellä. Tunnit voivat lähteä aivan alkeista. Kokeneempien oppilaiden tapauksessa aiheita ovat mm. improvisointi, säveltapailu, nuotinluku, soolokitaransoitto, Alexander-tekniikka, omien biisien tekeminen/sovittaminen ja kappaleiden tyylinmukainen esittäminen. Musiikkityylin puolesta ei ole rajoituksia - ominta osaamisaluettani ovat jazz, blues ja improvisointi.
Tuntieni päätavoite on antaa sinulle työkalut, joilla lopulta opetat itse itseäsi.

Olen opiskellut sävellystä ja sovittamista Berklee College of Musicissa Bostonissa, Yhdysvalloissa. Opettajinani ovat vuosien varrella toimineet mm. Julian Lage ja Teemu Viinikainen. Yksityisen soitonopetuksen ja keikkamuusikon töiden lisäksi toimin soitonopettajana erinäisissä kouluissa Turussa ja Helsingissä.

Kaiken tasoiset ja ikäiset soittajat, niin sähköiset kuin akustisetkin, ovat tervetulleita tunneille. Tunnit pidän kotonani Kakolanmäen kupeessa. Maksuvälineenä käyvät myös Smartumin kulttuurisetelit. Kyselyt sähköpostitse aapo@aapoalinikula.com.

I also teach in English / Jag lär också på svenska

(Hakusanat: Kitaratunnit, gitarrlektioner, Turku, Åbo, guitar lessons, composition, arranging, komposition, etänä, Skype, Zoom, på distans, music theory, musikteori, etätunnit, distanslektioner, remotely)

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: aapo@aapoalinikula.com
Internet: http://aapoalinikula.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti