Muusikoiden.net
27.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Haussa mielenkiintosia proggiksia/soittajia Pohjois-Pirkanmaalta
Lisätty: 15.09.2020
Voimassa: 31.12.2020
Ilmoittaja: Kainie (#58993)Lähetä pikaviesti »

Suomea ristiin rastiin kierrellyt paluumuuttaja haeskelisi mielenkiintosia soittojuttuja Pohjois-Pirkanmaan ympäristöstä. Asun Virtain Vaskivedellä mutta auto kyllä hurauttaa muuallekin soittelemaan.

Omana pääsoittimena viimiset parikymmentä vuotta (joista n. viitisentoista keikkailevaa bänditoimintaa eri tyylilajien parissa tanssibändista rokkiproggiksiin) on ollut basso, joka edelleen pysyy sujuvasti kädessä ja syytää muutakin kuin vaihtobassoa tai suoraa neljänelosta. Viime aikoina tosin olen panostanut enempi tuohon kitarapuoleen melkosen monipuolisilla kamoilla ja ehkä myös himpun erillaisella lähestymisellä aiheeseen. Tarvittaessa myös stemmojen ja simppelimmän liidin laulamiseen löytyy jonkin verran eväita.

Haussa olisi nyt mielenkiintoisia projekteja joilla tyydyttää soitto- ja keikkailuhaluja (jos ja kun taas keikoille joskus pääsee...) Etusijalle menee omaa originaalia musiikkia esittävät bändit, mutta tarjota saa kyllä hyviä bileproggiksiakin. Kaikkea (lähes tulkoon) olen valmis kokeilemaan.

Omat vaikutteet tulevat vahvasti tuolta progen ja raskaamman rockin syövereistä, bluesia ja jazzia unohtamatta. Sydän sykkii 80-luvun juustosaundeille ja rujolle southern rock-soundille.

Pieniä biisiaihioita on itselläkin työn alla, joten kontaktia voi ottaa myös soittajana, jos vaikka sitä lyö viisaita päitä kolisten yhteen ja kehittää jotain retrosti tuoreahkoa?

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: Vähä yli kolkyt*
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Virrat (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0408232638
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti