Muusikoiden.net
30.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Metalliorkesteri ROSEBURN etsii remmiin kakkoskitaristia!
Lisätty: 12.09.2020
Voimassa: 10.03.2021
Ilmoittaja: 1Heikkilän.aleksi (#187276)Lähetä pikaviesti »
Tervehdys!

Meteliorkesteri Roseburn perustettiin alkuvuodesta 2020 ja toisen kitaristin jättämä tyhjä aukko on ammottanut treeniksellä nyt siihen malliin että päätimme pistää ilmoitusta pestistä eteenpäin. Eli jos sulla on hyvää kokemusta ja intoa lähteä soittelemaan rankkaa metallia viikoittain niin ole ihmeessä yhteyksissä (mielellään esim. Whatsapin kautta). Kitaristilta etsimme seuraavia taitoja: hyvä melodinen sanavarasto ja kyky soveltaa ideoita yhdessä bändin kanssa, jonkinlainen soolosoiton käsitys takaraivossa koska etsimmekin pääasiassa soolokitaristia ja tottakai omistautuminen bändin tavoitteille. Pelkkää "heviukkoa" emme pelkästään hae joten jos on kokemusta esim. klassisesta/akustisesta soitosta niin se katsotaan etuna, samaten kaikki metallin ulkopuoleltakin tulevat taidot joten ota vain rohkeesti yhteyttä jos vähänkään kuulostaa sinulta!

Originaalia materiaalia on ollut treenissä nyt puoliskan tunnin edestä mutta lipastosta löytyy iso kasa demoja joita emme ole vielä kerinneet ottaa työpöydälle asti. Soundia on verrattu bändeihin kuten Diablo, Korn ja Lamb of God mutta emme suinkaan itseämme tarkoituksella halua lokeroida. Tämän kirjoittajan henkilökohtaisiin suosikkeihin kuuluu esim. Gojira, Opeth, Sepultura, Tool ja Stam1na joista varmasti vaikutteita kuulee musiikissakin.

Kokemusta meillä on jokaisella (kitaristi, basisti, rumpali ja laulaja) kymmenisen vuotta eri projekteista vaikka olemmekin soittaneet yhdessä vähän aikaa. Emme ota itseämme liian tosissaan ja hauskanpito on hyvin tärkeässä asiassa kunhan saamme vain pidettyä prioriteetit kondiksessa. Ikähaarukka meidän poppoossa on 24-34v. mutta iällä ei ole merkitystä jos soitto vain toimii. Tähtäimessä on pääsy keikkarintamalle ja ensimmäisen julkaisumme äänittäminen.

Pistä viestiä tulemaan niin jutellaan!

Terveisin
Roseburnin Aleksi

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18+
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0458409410
Internet: https://www.facebook.com/roseburnbandjkl/
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti