Muusikoiden.net
21.09.2020
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Rumpalia rokkibändiin
Lisätty: 11.09.2020
Voimassa: 11.12.2020
Ilmoittaja: Teleman1138 (#170068)Lähetä pikaviesti »
Jos olet käynyt sellaisten modernien suomirockbändien keikoilla, kuin Tiisu, Ursus Factory tai Litku Klemetti, ja kaivannut elämääsi vastaavanlaista sekopäistä keikkameininkiä, tässä on tilaisuutesi! Sooloyhtyeessäni on paikka avoinna osaavalle ja motivoituneelle rumpalille. Tähän mennessä kolmihenkisestä yhtyeestä löytyvät minun (laulaja/biisinikkari) ohellani taitavat basisti ja kitaristi. Suunnitelmanamme on päästä kappaleideni kanssa lavoille ympäri maata. Bändisovitusten keksimiseen toivomme koko porukan osallistuvan, joten kanssamme pääsisit myös käyttämään luovuuttasi!

Ikähaarukkamme on tällä hetkellä 21-24, joten etsimme suunnilleen saman ikäistä rumpaliakin. Musiikilliset vaikutteet biiseihini ovat tulleet viime aikoina mm. punkista, bluesista ja indiestä, mutta jonkinlainen indierockbändi tämän olisi tarkoitus olla. Tyylinäytteitä tuotannostani voit käydä kuuntelemasta Spotifysta: https://open.spotify.com/artist/0dI … wvKytXeip?si=O1nLKkapQfi7brNepYxutg

Se mitä lopulta etsimme, on hyvää jäsentä bändiin, joka aikoo todella päästä johonkin. Meiltä löytyy lokakuusta alkaen treenis rumpuineen, joten mikäli tunnet edes pientä innostusta tämänkaltaista projektia kohtaan, tule ihmeessä kokeilemaan!

- Väinö

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: Noin 20-25
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: vaino.ankka@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti