Muusikoiden.net
24.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja etänä
Lisätty: 09.09.2020
Voimassa: 30.09.2020
Ilmoittaja: kitaransoitonopettaja (#215740)Lähetä pikaviesti »
Oletko juuri aloittanut kitaransoiton opettelun, mutta tuntuu ettet osaa itsenäisesti hakeutua oikean opiskelumateriaalin pariin? Tai oletko jo soittanut pidemmän aikaa, mutta saavuttamatta tavoittelemaasi tasoa? Kiinnostaisiko jazz-musiikin opiskelu, mutta musiikinteoria tietämys uupuu?

Olen opiskellut musiikkipedagogiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa, ja voin auttaa sinua pääsemään eteenpäin soittoharrastuksesi parissa. Omaan itse yli 15 vuoden kokemuksen kitaran soitosta, ja täten pystyn tarjoamaan sinulle ammattimaisen näkemyksen ja otteen kitaransoiton opetteluun. Omaan hyvin laajan tietämyksen musiikin teoriasta, sekä kokemusta monenlaisista soittotekniikoista ja musiikkityyleistä.

Tunneillani käydään läpi sellaisia asioita, joita oppilas itse toivoo ja joista on hänelle eniten iloa ja hyötyä. Olen opettanut monia eri tasoilla olevia oppilaita, aivan aloittelijoista jo pidemmälle ehtineisiin. Kokemusta on karttunut myös eri ikäisten oppilaiden kanssa toimimisesta, toisten ollessa ala-aste ikäisiä, ja toisten jo keski-iän nurkille ehtineitä.

Tunnit järjestetään etäyhteydellä käyttäen Zoom-sovellusta. Sain kokemusta etätuntien järjestämisestä viime keväänä koronan ollessa pahimmillaan, ja huomasin että opetus onnistuu varsin hyvin myös tällä tavalla. Oppilaana et tarvitse muuta kuin tietokoneen/älypuhelimen/tabletin sekä ilmaisen Zoom-sovelluksen. Tunneilla opiskelumateriaali käydään yhdessä läpi, ja materiaalin lähettely onnistuu esim. Whatsappin tai sähköpostin välityksellä. Tarvittaessa laadin vielä opetusvideoita Youtubeen oppilaan kotitreenailua helpottamaan.

Laittele viestiä sähköpostilla, niin jutellaan tarkemmin tuntien hinnoista sekä muista käytännön asioista.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: soitonopettaja@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti