Muusikoiden.net
28.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Löydä oma äänesi Shredlogic kitaratunneilla
Lisätty: 07.09.2020
Voimassa: 05.03.2021
Ilmoittaja: Arti_Waine (#182201)Lähetä pikaviesti »

Mistä on Shredlogic -kitaratunnit tehty?

Annan tunteja sekä paikan päällä, että etänä, aloittelijoista vaativimpien soolojen tiluttelijoihin asti. Erikoisosaamisalueenani on oppilaan auttaminen oman äänen ja suvereenin hallinnan löytämiseen teknisen soolonsoiton korkealla tasolla. Toissijainen erikoisosaamisalueeni on luovuudessa: improvisoinnin ja sävellyksen opetuksessa. Voin myös auttaa kaikenlaisissa spesifeissä jutuissa kuten showtempuissa, soundien ruuvailussa taikka nauhoittamisessa.

Soittotekniikan ja Musiikinteorian yleisen tason periaatteiden ymmärtäminen

Kuten "Shredlogic" nimestä saattaa joku arvata, koetan esittää asiat loogisina ja ymmärrettävinä, löytäen monimutkaisienkin asioiden yksinkertaisen ytimen. Oppiminen syntyy ymmärryksestä, tai ainakin niin olen itse kelannut. Toivon saavani opettaa sinulle sellaisia taitoja, joita voit soveltaa myöhemmin: ikään kuin musiikillisten taitojen työkalupakin - tai peräti oppimiskyvyn työkalupakin - sen sijaan, että katsottaisi vain tiettyjä kappaleita tai sooloja.

Yksilöllinen opetussuunnitelma; Soita mitä tahdot

Suunnittelen tunnit henkilökohtaisten tarpeittesi mukaan. Haluan, että opit soittamaan mitä tahdot, juuri niin kuin tahdot, ja voin auttaa sinua pääsemään tähän tavoitteeseen, kunhan olet valmis matkalle ja näkemään tarpeeksi vaivaa perille pääsemiseksi. Teoriatuntien aiheita voivat olla esimerkiksi improvisaatio, sovitus, sanoitus, säveltäminen, musiikinteorian korkealentoiset ulottuvuudet, esiintymistaidot, äänitys ja muut musiikin tuottamisen työvaiheet. Voin myös opettaa sinut laulamaan ja soittamaan samanaikaisesti, taikka auttaa keikkojen saamisessa, mainostuksessa ja kappaleiden julkaisemisessa. Eikä tässä vielä kaikki, kysy lisää 🙂

Varaa tunti täältä www.artiwaine.com

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0400360560
Internet: http://www.artiwaine.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti