Muusikoiden.net
24.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Monipuolinen metalrumpali haussa
Lisätty: 31.08.2020
Voimassa: 31.12.2020
Ilmoittaja: wlom (#195980)Lähetä pikaviesti »

Etsimme sävellystaitoista ja moneen taipuvaa rumpalia pääasiassa metal-pohjaista musiikkia soittavaan bändiin. Nopeus, kestävyys sekä progen muovaama rytmikorva ovat välttämättömyys sillä kappaleet ovat paikoitellen teknisiä ja nopeatempoisia. Iältään saat olla mitä tahansa mutta parhaiten tulemme toimeen jos olet kahden- ja kolmenkymmenen tienoilla. Teoriaosaamisesta ja monipuolisista näkökulmista saat runsaasti plussapisteitä!

Tämänhetkinen kielisoitintrio Grimoire on kasassa jo toista vuotta ja olemme säveltäneet yhdessä ahkerasti jo reilun levyllisen hiomatonta materiaalia. Biisien päägenreinä toimivat thrash, proge ja ehkäpä heavy. Kappaleista löytyy osia ja vivahteita jotka sivuavat dynaamisesti muita genrejä, kuten barokkia, bluesia ja ambientia. Monimutkaisuus ei kuitenkaan ole kappaleissamme itseisarvo.

"Täyteläistä, tummaa ja teknistä."

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä jos kiinnostus heräsi. Valmistaudu lähettämään ääninäytettä tai kuvailemaan soittohistoriaasi verbaalisesti. Ääninäytettä vastaan voimme lähettää jotain raakileita kuunneltavaksi. Kakkosprojektiksi tästä ei taida olla joten odottaisimme jonkin asteista sitoutumista.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: ~20–30
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti