Muusikoiden.net
29.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Ainahan se basisti puuttuu
Lisätty: 30.08.2020
Voimassa: 25.02.2021
Ilmoittaja: Hekanus (#127964)Lähetä pikaviesti »
Kasassa useampikin projekti, joista osa on jo ulkona (spotifyssä jne) ja kahdessa on vain laulun viimeistely kesken. Yhteistä kaikille on ajoittainen +250 bpm tempo, jopa kolmessadassa käydään. Kuten muitakin soittajia, basistia kaivataan. Vuosien kokemuksella teidän, että tämä on vaikein rooli johon löytää jäsen. Pahoin pelkään, että bändittömien, mutta osaavien basistien ollessa harvinaisuus, tehtävä saatetaan joutua pakottamaan joku, mutta yritetään kuitenkin: jos viisikielinen pysyy näpeissä ja tykitys on genre, tervetuloa.

Jos kiinnostusta löytyy, tehtävä on mahdollisesti hyvinkin pitkäaikainen, sillä tulevia levyjä on eri projekteihin kymmenkunta jo etukäteen sävellettynä. Tarkoitus ei ole keskittyä mihinkään treenikämpällä hengailuun, vaan äänittämiseen ja keikkailuun, biisit on jo tehty. Jollekin tämä saattaa olla pahakin kirosana, että materiaali on jo kasassa, mutta studiomme on käytössä muuhunkin; pääset levyttämään omiasikin.

Genret liikkuvat brutal deathin, bläkkiksen (no nämä eivät ole kitaralla vaikeita), avantgarden ja trässin ympärillä, enkä oikeastaan näe syytä sille, miksi eri projekteihin tarvittaisiin eri jäsenistöä, raskasta ne kaikki ovat ja siitä tykkää tai ei. Ääninäytettä saa omaa taidonnäytettään vastaan. Musiikin vaikeustasoa ei kannata pelästyä: studioversioissa on monenmoiset kusetukset käytössä mutta jonkinlainen kompetenssi olisi suotavaa.

Sama ilmoitus koskee muitakin instrumentteja: tärkeintä olisi saada kasa osaavia ja eritoten kiinnostuneita ihmisiä kokoon, instrumentit voi miettiä kokoonpanon mukaan. Vaikka kaikkia instrumentteja koskeva ilmoitusspämmini saattaa vaikuttaa siltä, että touhu alkaa tyhjästä, soittajia on omastakin takaa olemassa. Katsotaan nyt mitä vakansseja tätä kautta saadaan täytettyä, kohtuu avoimella haulla. Asiat ovat sellaisella mallilla, että keikkailu onnistuisi ilman yhtään uutta jäsentänkin, mutta haaveni olisi päästä taustaträkistä kokonaan eroon.

Yhteydenotot pikaviestein. Asialla ei ole paha kiire.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 18+
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti