Muusikoiden.net
25.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Kiipparisti extrememetalliin
Lisätty: 30.08.2020
Voimassa: 25.02.2021
Ilmoittaja: Hekanus (#127964)Lähetä pikaviesti »
Kasassa useampikin projekti, joista osa on jo ulkona (spotifyssä jne) ja kahdessa on vain laulun viimeistely kesken. Yhteistä kaikille on ajoittainen +250 bpm tempo, jopa 300 käydään. Itse pidän kitarat+basso+rummut+laulu-kattausta vuonna 2020 hieman tynkänä, ja jokaikisessä projektissa on synat/orkesteri jonkinlaisessa roolissa. Ettei keikalla rumpalin tarvitse soittaa metronomin päälle näiden tullessa playbackina, olisi yksi tai useampi pimputtelija ehdoton.

Jos kiinnostusta löytyy, tehtävä on mahdollisesti pitkäaikainen, sillä tulevia levyjä on eri projekteihin kymmenkunta jo etukäteen sävellettynä. Tarkoitus ei ole keskittyä mihinkään treenikämpällä hengailuun, vaan äänittämiseen ja keikkailuun, biisit on jo tehty. Jollekin tämä saattaa olla pahakin kirosana, että materiaali on jo kasassa, mutta studiomme on käytössä muuhunkin; pääset levyttämään omiasikin.

Genret liikkuvat brutal deathin (kyllä tässäkin on synat), bläkkiksen, avantgarden ja trässin ympärillä, enkä oikeastaan näe syytä sille, miksi eri projekteihin tarvittaisiin eri jäsenistöä, raskasta ne kaikki ovat ja siitä tykkää tai ei. Ääninäytettä saa omaa taidonnäytettään vastaan. Musiikin vaikeustasoa kannata pelästyä: studioversioissa on monenmoiset kusetukset käytössä eikä jotain konemusa-arpeggiota oikeasti kukaan pysty soittamaan, mutta jonkinlainen kompetenssi olisi suotavaa.

Sama ilmoitus koskee muitakin instrumentteja: tärkeintä olisi saada kasa osaavia ja eritoten kiinnostuneita ihmisiä kokoon, instrumentit voi miettiä kokoonpanon mukaan. Vaikka kaikkia instrumentteja koskeva ilmoitusspämmini saattaa vaikuttaa siltä, että touhu alkaa tyhjästä, soittajia on omastakin takaa olemassa. Katsotaan nyt mitä vakansseja tätä kautta saadaan täytettyä, kohtuu avoimella haulla. Asiat ovat sellaisella mallilla, että keikkailu onnistuisi ilman yhtään uutta jäsentänkin, mutta haaveni olisi päästä taustaträkistä kokonaan eroon.

Yhteydenotot pikaviestein. Asialla ei ole paha kiire.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18+
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti