Muusikoiden.net
21.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Blastbeattaajan tarttis
Lisätty: 30.08.2020
Voimassa: 25.02.2021
Ilmoittaja: Hekanus (#127964)Lähetä pikaviesti »
Kasassa useampikin projekti, joista osa on jo ulkona (spotifyssä jne). Yhteistä kaikille on ajoittainen +250 bpm tempo, jopa 300 käydään. Olen itsekin rumpali ja kyennyt biisit jopa soittamaan, mutta nyt useiden loukkaantumisten ja ajan riittämättömyyden tykitysstaminan ylläpitämiseen takia taidan siirtyä pestistä pois ja keskittyä säveltämiseen, tuottamiseen ja lauluun. Perkussionistin toimeen tulevia livejuttuja varten olisi ehdottoman oleellista saada joku osaava kaveri; hevi-imago kärsii pahasti rumpukoneen käytöstä.

Jos kiinnostusta löytyy, tehtävä on mahdollisesti hyvinkin pitkäaikainen, sillä tulevia levyjä on eri projekteihin kymmenkunta jo etukäteen sävellettynä. Tarkoitus ei ole keskittyä mihinkään treenikämpällä hengailuun, vaan äänittämiseen ja keikkailuun, biisit on jo tehty. Jollekin tämä saattaa olla pahakin kirosana, että materiaali on jo kasassa, mutta studiomme on käytössä muuhunkin; pääset levyttämään omiasikin.

Genret liikkuvat brutal deathin, bläkkiksen, avantgarden ja trässin ympärillä, enkä oikeastaan näe syytä sille, miksi eri projekteihin tarvittaisiin eri jäsenistöä, raskasta ne kaikki ovat ja siitä tykkää tai ei. Ääninäytettä saa omaa taidonnäytettään vastaan. Musiikin vaikeustasoa kannata pelästyä: studioversioissa on monenmoiset kusetukset käytössä ja muutamia fillejä ei maksa vaivaa opetella livevetoa varten, mutta jonkinlainen kompetenssi olisi suotavaa.

Sama ilmoitus koskee muitakin instrumentteja: tärkeintä olisi saada kasa osaavia ja eritoten kiinnostuneita ihmisiä kokoon, instrumentit voi miettiä kokoonpanon mukaan. Vaikka kaikkia instrumentteja koskeva ilmoitusspämmini saattaa vaikuttaa siltä, että touhu alkaa tyhjästä, soittajia on omastakin takaa olemassa. Katsotaan nyt mitä vakansseja tätä kautta saadaan täytettyä, kohtuu avoimella haulla. Asiat ovat sellaisella mallilla, että keikkailu onnistuisi ilman yhtään uutta jäsentänkin, mutta haaveni olisi päästä taustaträkistä kokonaan eroon.

Yhteydenotot pikaviestein. Asialla ei ole paha kiire.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18+
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti