Muusikoiden.net
29.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: CVT-laulunopetusta Tampereella, Hämeenlinnassa ja online
Lisätty: 26.08.2020
Voimassa: 31.10.2020
Ilmoittaja: MigeMiihkali (#173115)Lähetä pikaviesti »

Complete Vocal Technique eli Kokonaisvaltaisen äänenkäytön tekniikka on tanskalaisen Cathrine Sadolinin kehittämä laulun ja äänenkäytön menetelmä, joka perustuu ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan sekä alan uusimpaan tutkimustietoon. CVT lähtee siitä, että kaikenlaiset äänet ja soundit on mahdollista oppia tuottamaan terveesti ja ääntä rasittamatta. CVT:stä hyötyvät kaikentasoiset ja kaikenlaisia genrejä edustavat laulajat. Lisätietoa Complete Vocal Technique -instituutin kotisivuilta: https://completevocal.institute/complete-vocal-technique/

🍁 YKSITYISTUNNIT TAMPEREELLA TAI ONLINE 🍁
Käytännönläheisillä tunneilla työskennellään laulajan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Alottelijoiden kanssa laitetaan perusasioita kuntoon ja etsitään tehokkaita kotitreenivälineitä; edistyneiden kanssa hienosäädetään konserttiohjelmistoa tai treenataan efektejä. Tunnit livenä Tampereen Kalevassa tai online. Olethan yhteydessä (migezi@iki.fi) niin lähetän infokirjeen!

Complete Vocal Technique based singing lessons in Tampere – also in English, and also online! Suitable for all genres. Please send me an e-mail and I'll get back to you with an info letter: migezi@iki.fi.

🍁 KURSSIT 🍁
Pienryhmäperusteisilla kursseilla opiskellaan laulamisen perustyökaluja (laulamisen tuki, neljä moodia, äänenvärit sekä tulkita) ja lauletaan. Opetus tapahtuu master class -tyyppisesti (koko ryhmä seuraa yksilötunteja ja oppii toinen toisiltaan). Tarjolla:
🌻 Hämeenlinnan sunnuntai-pienryhmät (Hämeen kesäyliopisto),
🌻 Toijalan ja Kangasalan tiistai-iltaryhmät (Valkeakoski-opisto),
🌻 Lisää kursseja tulossa! Seuraa ilmoittelua!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LAULAMAAN!

🌻 www.mirkakaarina.fi
🌻 www.facebook.com/mirkakaarina
🌻 Instagram: mirkakaarina

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti