Muusikoiden.net
28.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Tarjoan kitaratunteja Riihimäen keskustassa
Lisätty: 24.08.2020
Voimassa: 19.02.2021
Ilmoittaja: R. Haapanen (#204924)Lähetä pikaviesti »
Renne Haapanen, 18, Riihimäki

Vaikkakin itse myös oppilas, olen käynyt jo 10 vuotta yksityisopetuksessa, josta viitisen vuotta olen soittanut erilaisissa kokoonpanoissa ja projekteissa. Nyt opetan aloittelijoita, sekä myös tekniikassa hyvinkin pitkällä olevia oppilaita täällä Riihimäellä.

Tärkeintä opetuksessa on pitää oppilaalla into päällä. Opetuksessa pyrin kehittämään oppilasta heti siihen suuntaan, mikä tällä hetkellä eniten kiinnostaa, tarjoten lisäksi myös muita genrejä ja suuntauksia. Kaikki toteutuu oikeaoppisen soittotekniikan kautta, eli kummankin käden rentous ja liikkeet, sekä soittoasento.

Minulla on oppilaille paljon tarjottavaa siinä, että millä tavalla kutakin asiaa kannattaa harjoitella.
Oli sitten kyse vaikeasta biisistä, taikka sweep pickingistä, minulta löytyy hirveästi erilaisia tekniikkaharjoituksia ja opiskelutapoja.

-Tunnin jälkeen lähetän oppilaalle (alustavasti) whatsapilla perään läksyvideon, jolloinka läksyjen miettimiseen ei tarvitse tuhlata lähiopetus-aikaa.

-Tunnin voi pitää myös etänä esimerkiksi Zoom, Skype, tai Discord-välityksellä.

-Voin myös tarvittaessa ajaa itse paikan päälle opettamaan, mutta sitten pitää huomioida matkakulut, sekä matkaan kulunut aika.

-Voin opettaa pyydettäessä myös klassista kitaraa aloittelijoille. Eli vaikka sähkökitara on oma pääaineeni, minulla on usean vuoden klassisen kitaran pohja alla. Olen suorittanut musiikkiopistossa yleiskitaran tasot 3/3. Suoritan D-tason tutkinnon heti kun löydän aikaa taas klassiselle kitaralle.

Hinnoittelu:
45 minuuttia = 15¤. Tunti pidetään kerran viikossa ja aikataulut sovitaan etukäteen. Jos tulee aikataulumuutoksia, niin tunteja voi kyllä siirrellä. Ilmoitathan kuitenkin ajoissa, mikäli et pääse tunnille.

Yleisesti keskiverto hinta yksityistunnille oppilaitoksissa on se 30¤/tunti. Minulla ei ole kuitenkaan virallista Musiikkipedagogin AMK-tutkintoa alla, joten annan tunteja niin sanotusti puoleen hintaan.

Kysy ja ota yhteyttä.
Tervetuloa oppilaakseni. Rock.

-R. Haapanen

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Riihimäki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0440344482
Sähköposti: rennehaapanen@gmail.com
Internet: https://bit.ly/rhaapanen
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti