Muusikoiden.net
22.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Naislaulajaa Dance/EDM-projektiin
Lisätty: 24.08.2020
Voimassa: 19.02.2021
Ilmoittaja: Tunemaster (#172027)Lähetä pikaviesti »

Olen 33-vuotias pitkän linjan konemusiikin tuottaja. Musiikin parissa on tullut muutenkin oltua lähes koko ikä monessa mukana, kuten soitettua ja laulettua ym.

Tällä hetkellä työstän tuollaista dance/EDM-materiaalia, johon olisi etsinnässä naislaulaja. Biisejä löytyy siis jo suht valmiinakin (sanoituksineen, lauluja vailla) sekä toteutuskelpoisia ideoita kymmeniä. Tyyli vaihtelee ns. "perinteisestä" dancesta uuden ajan EDM:ään. Jos nyt johonkin pitäisi verrata niin jostain Cascada/Chorale tyyppisestä Alan Walker/Avicii-tyylisuuntaan. Pystyn tekemään myös popimpaa, reggaetonia.. Ja tuotantoa olisi siis tarkoitus julkaista heti kun vain valmista tulee.

Heräsikö kiinnostus? Laita viestiä rohkeasti tulemaan, jos haluaisit olla osa tällaista prokkista. Sinun ei tarvitse olla kokenut huippuammattilainen, kunhan kohtuullisen hyvä laulutaito löytyy. Biisintekotaito plussaa mutta ei missään nimessä vaatimus. Jos sinulla on biisi-ideoita tai haluat tehdä sanoituksia, sävellyksiä niin se sopii tottakai.Laulukieleksi itselleni käy kumpi vain, suomi tai englanti tai vaikka molemmat.

Itse vaikutan Porissa mutta voit olla kauempaakin. Tällöin olisi hyvä, jos pystyisit jonkinlaisia demolauluja äänittelemään kotipuolessa. Mutta kaikki on soviteltavissa.

Kirjoittele ja lähde mukaan tekemään omaa musiikkia!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Pori (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti