Muusikoiden.net
25.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basisti/kitaristi rakkaudesta kaikkeen hyvään musiikkiin
Lisätty: 11.08.2020
Voimassa: 05.02.2021
Ilmoittaja: Apple tree (#138963)Lähetä pikaviesti »
Syys-lokakuun taitteessa muutto Tampereelle, kaikki vanhat projektit jää historiaan. Hyvä hetki siis alkaa huuteleen jo etukäteen mitä kaikkee jännää löytyiskään.

Eniten mua kiinnostaa oman musiikin tekeminen, äänittäminen ja julkaseminen (muutkin kun perinteiset bändikuviot voi siis olla vaihtoehto) ja jos siihen päälle pääsee tekemään keikkoja, niin mahtava homma. Yhteyttä saa siis ottaa reilusti jos on yhtä tyyppiä vajaa valmis bändi, kasautumassa oleva kokoonpano tai ihan yksittäinenkin musikin ystävä. Tavoitteellisuudesta sen verran, että tuskin tässä uutta ammattia ollaan hankkimassa, mutta en mää sitäkään kattele jos treenit on tekosyy pelkälle pään sekottamiselle.

Musiikkimaku mulla on suht laaja vaikkakin valikoiva (vähän ristiriitasta, kyllä.) Bändeissä on tullu soitettua mm. erinäisiä metallin alagenrejä, post-rockia ja poppia, ja useammassa musiikkiteatteriprokkiksessakin on tullu oltua mukana. Jonkinlainen läpileikkaus musamausta löytyy profiilista. Saatan siis olla monenlaisille ja kokeellisemmillekin jutuille avoin, mutta ehkä sen verran kuitenkin rajaan, että bluesiin tai jazziin en välttämättä taivu, perinnetietosesta hard-/glam-rockista en tykkää yhtään ja modernin metallin djent-/metalcore-fuusio systeemit on suorastaan kamalaa kuunneltavaa.

Basistina oon ehottomasti parhaimmillani ja monipuolisimmillaan, mutta kitarakin pysyy aika hyvin käsissä, mitä nyt oon sillon rajottuneempi metalliin ja rokkiin. Viime vuosina on myös tullu vedettyä taustalauluja/ihan vähän koskettimia ja halua kehittyä molemmissa löytyy.

Sähköposti tapio.holappa2[at]gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 28
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti