Muusikoiden.net
25.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Klisee etsii vakituista kosketinsoittajaa!
Lisätty: 10.08.2020
Voimassa: 31.12.2020
Ilmoittaja: KliseeOfficial (#199512)Lähetä pikaviesti »

Klisee on lahtelainen nelihenkinen suomirock bändi, joka etsii riveihinsä kosketinsoittajaa. Teemme omaa musiikkiamme (käy kuuntelemassa Spotifyista tai YouTubesta) suurella intohimolla ja olemme halunneet pidemmän aikaa tuoda bändimme soundiin syvyyttä kosketinsoittimien myötä. Sopivaa vakituista jäsentä ei ole vielä löytynyt, mutta kosketinsoittimia on hyödynnetty äänitysvaiheessa viimeisimmissä julkaisuissamme.

Edellytämme pestiin hakijalta sitoutumista bändiin ajallisesti sekä osin myös taloudellisesti. Treenaamme Lahden alueella väh. 1x/viikko ja bändikämpän kustannukset per henkilö ovat muutaman kympin luokkaa kuukaudessa. Myös studiosessiot ja promootiot aiheuttavat ajoittain kustannuksia. Keikkailemme melko ahkerasti ja sovittuja keikkoja loppuvuodelle on useita.

Emme vaadi sinulta kokemusta bändisoittamisesta lainkaan, vaikka toki se eduksi lasketaan. Tärkeintä on, että sinulla on musiikin tekemiseen ja elämään ylipäätään oikeanlainen asenne, omaat soitollisesti valmiudet soittaa bändissä ja pystyt sitoutumaan bändiin 100 prosenttisesti.

Tämä on elämäsi tilaisuus päästä nousevaan bändiin!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-30
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Lahti (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0442633442
Sähköposti: kliseemusic@gmail.com
Internet: https://www.facebook.com/KliseeMusic/
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti