Muusikoiden.net
26.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Musiikinteorian ja säveltapailun opetusta Tampereella
Lisätty: 14.07.2020
Voimassa: 09.01.2021
Ilmoittaja: RikiHakulinen (#203859)Lähetä pikaviesti »

Ahdistaako pääsykokeiden teoriaosuus?
Pitäisikö bändin teoriaosaaminen pistää kuntoon?
Haluaisitko saada nuottikuvasta enemmän irti?
Haluatko opetella säveltämään ja sovittamaan?
Kaipaatko tukea musiikkiopintojesi teoriapuoleen?

Tarjoan musiikinteorian, säveltapailun ja säveltämisen yksityistunteja Tampereella. Klassinen teoria ja säveltäminen ovat erityisalaani, mutta taitoa ja annettavaa löytyy myös mm. pop/jazz-teoriasta, soinnutuksesta, musiikkianalyysista (muoto-, sointu- ja temaattinen analyysi), kontrapunktista ja sovittamisesta. Tunneilla voidaan tarvittaessa lähteä aivan alkeista tai keskittyä vain tiettyyn asiaan.

Opettajana olen kerännyt kehuja vahvasti substanssiosaamisesta, kärsivällisyydestä, selkästä kommunikaatiosta ja aidosta kiinnostuksesta oppilaiden editymistä kohtaan. Opetuskokemusta löytyy sekä viikottaisista musiikkiopistolaisille pitämistäni musiikin perusteiden oppitunneista, useisiin eri aihepiireihin liittyvistä pitämistäni yksityistunneista että toisille musiikinopiskelijoille antamastani tukiopetuksesta. Olen opettanut lapsia, nuoria ja aikuisia.

Opiskelen Tampereen ammattikorkeakoulussa musiikinteoriapedagogiikkaa ja säveltämistä, ja olen valmistunut Jyväskylän ammattiopistosta (nyk. Gradia) muusikoksi.

Ota yhteyttä sähköpostitse, facebookissa tai whatsapp-viestillä ja katsotaan mitä keksitään :) Pienryhmä-, pari- tai etäopetus onnistuu sovittaessa vallan mainiosti. Hinnasta päästään varmasti sopuun – paljous- tai ryhmäalennuksista voidaan myös neuvotella.

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 25
Osasto: Muut
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 040 777 002
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti