Muusikoiden.net
01.10.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Classic rock - bändi etsii laulajaa
Lisätty: 09.07.2020
Voimassa: 31.12.2020
Ilmoittaja: Rocker98 (#146411)Lähetä pikaviesti »

Portland Convoy etsii vakituista laulajaa. Olemme kolmen hengen rockyhtye (kitaristi, basisti, rumpali, keski-ikä 22v) Helsingistä, jonka musiikin juuret ovat vahvasti 70-luvun classic rockissa. Bändimme on ollut toiminnassa kolmisen vuotta, ja sinä aikana olemme tehneet noin kymmenkunta keikkaa, edenneet finaaliin Emergenza bändikilpailussa (2019), ja julkaisseet yhden EP:n. Tavoitteenamme tulevaisuudessa on treenata ja keikkailla aktiivisesti, äänittää olemassa olevaa materiaaliamme, sekä tietysti tehdä koko ajan uutta.

Haluamme uudelta laulajalta motivoituneisuutta, aitoa kiinnostusta bändiä kohtaan, sekä valmiutta sitoutua treeneihin mielellään kaksi kertaa viikossa. Toivomme sinulta taitoa tehdä laulumelodioita ja sanoituksia, että olet improvisaatiokykyinen sekä omaat laulussasi sielukkuutta ja asennetta. Sukupuolellasi ei ole väliä, ikä n. 18-35. Olemme avoimia erilaisille laulutyyleille, mutta kuitenkin niissä rajoissa, että se sopii bändimme tyyliin. Tutustu lopussa olevan linkin kautta meidän musiikkiimme.

Olisi eduksi, jos sinulla olisi yhteyttä ottaessa jaettavana linkki johonkin äänitettyyn musiikkiisi, jossa kuuluu lauluasi (Spotify, Soundcloud, Youtube tms). Toivomme myös, että soittaminen kiinnostaa sinua enemmän kuin päihteet ja olisit muutenkin luotettava tyyppi. Meillä on hyväkuntoinen puolikas treenikämppä Itä-Helsingissä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, jos vakituinen laulajan pesti kiinnostaa!

Spotify: https://open.spotify.com/album/3g5U … 6ZzPapYNE?si=C6yLYS5lTy6VjDL7mcpbXg

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?li … =PLfetyz6f1yN7FpLu5PfhtgGwbRTT8oTys

Facebook: https://www.facebook.com/portlandconvoy

Instagram: @portlandconvoy

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18-35
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Internet: https://facebook.com/portlandconvoy
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti