Muusikoiden.net
28.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Everslave hakee toista kitaristia!
Lisätty: 07.07.2020
Voimassa: 01.10.2020
Ilmoittaja: Lohjanrandyrhoads (#37003)Lähetä pikaviesti »

Moro!

Tämmönen lohjalainen metallipoppoo on siis vailla toista kepittäjää. Ollaan oltu enemmän tai vähemmän toiminnassa nyt jo yli 10 vuotta ja takana on pari äänitettä demojen ja EP:iden muodossa. Keikkailuhommiakin on tyydyttävissä määrin ollut vuosien saatossa. Uusi laulaja saatiin joku aika sitten riveihin ja nyt olisi taas aika koittaa etsiskellä siis vielä yhtä kaveria tähän soppaan, jotta kokoonpano olisi vihdoin "täysi". Toista vakituista kitaristia kun ei ole ollut sitten vuoden 2013.

Vaatimuksena meillä on osata sekä komppi- että soolopuolet hyvin vaikkakaan mikään mestari ei ole pakko tiluttelussa olla. Allekirjoittanut hoitaa meillä tuon sävellyshomman eli ei tarvetta osata siltä kantilta mitään mutta esim. stemmojen ja melodioiden kohdalla toisen kitaristin näkemys voisi olla itelle ihan terve uudistus. Kuitenkin soittotaitoa vielä tärkeämpi aspekti on mentaliteetti, jolla tätä hommaa tehdään. Meille tärkeintä on pitää hauskaa ja nauttia yhteissoitosta mutta pitää tavoitteet korkealla tinkimättä kuitenkaan ensin mainitusta.

Vaikka Lohja meillä toimii kotipaikkana niin treenikämppä sijaitseen Espoon Lintuvaarassa hyvien kulkuyhteyksien lähellä, joten pk-seutulaiset nyt ainakain pääsevät helposti paikalle. Me muut bändiläiset kuljetaan autolla pääasiassa Lohjalta, joten kimppakyytikin onnistuu vähän kauempaa.

Omasta materiaalista vielä sen verran, että vanhempaa kamaa löytyy Youtubesta/Soundcloudista meidän nimellä hakemalla. Muutamaa uudempaa biisiä ollaan juuri demottelemassa pikkuhiljaa treenikämpällä, joten niitä voin laitella tulemaan mikäli kiinnostusta löytyy.

Otathan yhteyttä joko puhelimitse tai s-postilla.

-Sakke/Everslave

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 20-30
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Lohja (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: +358407063547
Sähköposti: sakari.nyman@hotmail.com
Internet: http://www.facebook.com/EverslaveOfficial
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti