Muusikoiden.net
28.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Laulaja etsii bändiä
Lisätty: 02.07.2020
Voimassa: 28.12.2020
Ilmoittaja: Iida Paananen (#214490)Lähetä pikaviesti »
Hei, olen 17-vuotias Lohjalainen laulaja bändiä vailla. Ensisijaisesti pianisti hakusessa, mutta myös muita soittajia otetaan mielellään mukaan. Tällä hetkellä olen tehnyt keikkaa lähinnä kitaristin ja viulistin kanssa ja heistä ainakin kitaristi on jatkossakin mukana. Itsellä kokemusta jonkin verran pianon soitosta, kitaran soitosta sekä nyt uusimpana juttuna laulamisesta. Haluaisin päästä keskittymään itse vain laulamiseen, kun tähän asti olen soittanut myös pianoa keikoilla.

En ole ammattilainen, enkä oleta teidänkään olevan. Haluan vain päästä kehittymään yhdessä, sekä nauttimaan yhdessä musisoimisesta. Keikkailut jnet voidaan sitten sopia porukan kokemuksen ja toiveiden mukaan.

Musiikkina eniten kiinnostaa suomen- ja englannin kielinen pop/rock musiikki. Laulan kuitenkin mieluiten suomeksi. Pidän esimerkiksi Apulannasta, Ellinoorasta, Shawn Mendesistä, Imagine Dragonsista, sekä Sunrise Awenuesta.

Minua kiinnostaa kovasti myös oman musiikin tekeminen ja minulla onkin pari kappaletta hiomattomia omia kappaleita. Voisi olla kiva myöskin vaihdella ideoita ja antaa vinkkejä myös oman musiikin suhteen.

Yhteyden otot mieluiten whatsapilla (0453199556) alkuun.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 16-->
Osasto: Kosketinsoittajat
Paikkakunta: Lohja (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0453199556
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti