Muusikoiden.net
09.07.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Rock und Roll
Lisätty: 30.06.2020
Voimassa: 31.07.2020
Ilmoittaja: harjla (#20807)Lähetä pikaviesti »

Kuuleeko Hämpton ja Kanta-Hämeenseutu, Lahti, Tampere, Hyvinkää? Täällä olis wanhan liiton matalataajuusjaoston lyömäsoitintaiteilija vapaalla jalalla ja juuri Hämeeseen muuttanut! Kamat löytyy pa:ta myöden. Tuplia en k.....ä polje mutta tanakkaa settiä lähtee muutoin perus rokkipoljentoon.

Maailmanvalloitukset tehty jo ennen kuokkaa ja kiveä. Ruotsinlaivat ja Lallintalot koluttu. Nyt rytinää omaksi iloksi ja terapian kannalta muzaikkia maailmalle. Ilolla pitkää päätyyn ja perään ilman ryppyotsaisuutta ja keikoille olis päästävä sauhuumaan. Eli jos on valmista ryhmää ilman kolistajaa tai muutoin ukkoloisia jotka haluaa skulailla tervepäisten äijien kanssa, pistäkääs pullopostia tulemaan, katsellaan josko ambiittiot kohtaisi ja saataisi ryhmää kasaan😉 Omaa musaa tai covereita, ei väliä mutta omilla mausteilla, alkuperäiset kun on jo tehty.

Täällä ei ole ongelmia virvokkeista tahi muistakaan nautintoaineista vaikkei lasiin syljetäkkään ja töissä käydään. Prätkiä harrastellaan vapaalla ja syntymävuosi oli 60 luvulla, siinä vähän reunaraameja.

CVtä pukkaa jos sellaista haluat vilkuilla ja raskaampi rock oma genre mutta avarakatseisena jantterina kuuntelen mieluusti ehdotuksia..paitsi humppaa (;

Ugh ja rock

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 50+
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Hämeenlinna (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0458746800
Sähköposti: lepateus@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti