Muusikoiden.net
09.07.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Pop-punk / Skate-punk / Post-HC / Alternative rock bändi kasaan
Lisätty: 29.06.2020
Voimassa: 25.12.2020
Ilmoittaja: nurmikko1 (#95401)Lähetä pikaviesti »
Yritin täällä kosiskella Grunge-muusikoita lyömään hynttyyt yhteen, mutta Grunge on näemmä Lahessa kuollut. Kokeillaanpa siis toisenlaista - vaan ei yhtään huonompaa ehdotusta:

Olisiko kellään vireillä otsikossa kuvatun kaltaisia bändivirityksiä tai kiinnostaisiko sellaisen perustaminen? Olisi nastaa päästä soittelemaan jotain snadisti melodisto kamaa, tosin enpä kyllä ainakaan heti sano ei jollekin simppelimmällekin menolle. Esimerkiksi seuraavien kaltaiset bändit on hyväksi koettuja (listattu siinä järjestyksessä kun nämä nyt mieleen tuli):

Sum 41, Blink-182, Green Day, All Time Low, A Day To Remember, Bad Religion, Story of the Year, Zebrahead, Good Charlotte etc.

Pari sanaa itsestäni: olen 1992 syntynyt mies ja kitaran kanssa on tullut heiluttua yläasteelta asti. Jonkinmoiset soolohommat onnistuu ihan mainiosti, mutta jään valitettavasti Ynkälle kakkoseksi. Aktiivisimman uran olen luonut himassa soitellessa, mutta vähäistä bändikokemusta löytyy ja parit keikat on tullut myös soiteltua.

Jos tämmöisessä olisi sun mielestä ideaa, niin laita whatsapp viestiä ja katsotaan jos saataisiin jotain aikaiseksi. Voidaan soitella ihan omaksi huviksi tai voidaan yrittää tähdätä keikkailuun. Varmaan aluksi olisi luontevaa ottaa vaikkapa muutamat cover-biisit haltuun ja jos niin halutaan, niin voidaan toki koittaa luoda omaakin kamaan.

Tarkoitus olisi operoida Lahti/Hollola ympäristössä. Treenis puuttuu, mutta kyllä me sellainen jostain löydetään.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 28
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Lahti (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0408606869
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti