Muusikoiden.net
30.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Blues/country/stoner-vaikutteinen bändi hakee laulajaa
Lisätty: 25.06.2020
Voimassa: 21.12.2020
Ilmoittaja: IceBeatBastard (#116095)Lähetä pikaviesti »
Bändiimme kuuluu tällä hetkellä kitaristi/laulaja, kitaristi, basisti ja rumpali/laulaja. Keski-ikämme n. 28v. Jokaisella yli kymmenen vuoden soittokokemus. Treenailemme pääosin Leppävaarassa, sekä käytössämme lähes aina kaksi hyvän luokan studiota.

Olemme olleet aktiivisena tällä kokoonpanolla n. 2v soittaen country, blues ja rock covereita. Päätimme kuitenkin tässä hiljattain, että tuo tanssibändin ylläpitäminen sai riittää ja lähdimme työstämään omaa materiaalia.

Emme sitoudu yhteen tiettyyn genreen vaan teemme musaa sekoittaen otsikon mukaisia elementtejä. Eli jotkut biisit saattavat olla aika raskaitakin. Psykedeeliset kitaraefektit ovat iso osa joitain biisejä ja taustat vaihtelevat bluesin, countryn ja raskaamman stoner/desertrock junttauksen välillä. Osa biiseistä myöskin kallistuen punkin ja raskaamman tavaran puolelle.
Näytteitä ei ole vielä antaa sillä biisit vielä hieman tekovaiheessa, mutta työstö jo hyvässä vauhdissa.

Tarvitsisimme siis kolmatta laulajaa projektiin jolta luonnistuisi matalemman rekisterin cleanit ja raspilaulut sekä rääkymiset ja örinät on plussaa. Ideana olisi luoda hienoja harmonioita kolmen laulajan voimin sekä saada pohjalle voimakas ääninen karhea laulu.

Josko tähän vielä heittäisi vaikuttaja bändejä joiden sekoituksesta musamme koostuu:
Motörhead, Pantera, DOWN, Sleep, Pink Floyd, Black Sabbath, Hank Williams III, Rebel Meets Rebel, David Allen Coe, Willie Nelson, Alice In Chains, ZZ-Top jnejne...

Toivomme ettet olisi mikään tiukkapipo vaan että löytyy rennon letkeä asenne elämään ja avoin mieli. Olemme meinaan suhteellisen rentoa porukkaa. :D

Onneksi olkoon jos olet jaksanut lukea koko tämän epämääräisen sepustuksen!
Jos olet etsimämme huutaja, rääkyjä, örisijä jolta löytyy myös cleania ääntä niin pistähän viestiä tulemaan nii lähetään jammailemaan!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti