Muusikoiden.net
21.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Bassomiestä tai -naista hevibändiin?
Lisätty: 18.06.2020
Voimassa: 14.12.2020
Ilmoittaja: Vanax (#190013)Lähetä pikaviesti »
Elikkäs:
Me ollaan aluillaan oleva hevibändi Espoosta, koostuen kahdesta laulutaitoisesta kitaristista ja rumpalista. Tarkka tyylilaji vielä määrittelemättä, kun omaa materiaalia on sen verran vähän, mutta jossain thrashin ja melodeathin bläkkiksellä väritellyssä välimaastossa pyöritään.

Ideana on säveltää ja soittaa omia biisejä, joita on jo muutamat ainakin puoli-olemassa. Tietenkin huvin vuoksi covereitakin soitetaan, mutta pointtina se, että EI OLLA COVERBÄNDI.

Basistilta toivoisimme omia soittovälineitä, avointa mieltä alempia virityksiä kohtaan (tai 5/6 kielistä bassoa), ja kykyä soittaa. Ei tarvitse olla mikään John Myung, mutta kunhan ei tarvitse lähteä selittämään mikä E-kieli on. Myös kyky osallistua bändin kuluihin (eli toistaiseksi treenismaksuihin) olisi keskeistä.

Treeniksestä puheen ollen, sen hankkimisessa olemme odotelleet neljättä jäsentä, mutta se hankitaan pikimmiten kun basisti saadaan.

Iän suhteen olemme kaikki vielä toistaiseksi lukioikäisiä (16-19), mutta se ei ole niin tarkkaa: toivottavaa olisi kuitenkin, ettei ikäeroa laskettaisi vuosikymmenissä.

Jos yllä oleva vaikuttaa kutsuvan puoleesi, laita pikaviestiä (luen niitä lähes päivittäin), niin katsotaan miten edetään. Toki jos pikaviesti tuntuu jostain syystä vastenmieliseltä niin saa laittaa myös whatsapp-viestiä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: nolla440922595
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti