Muusikoiden.net
30.09.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Säveltäjä / instrumentalisti / tuottaja hakee yhteistyötä
Lisätty: 05.06.2020
Voimassa: 01.12.2020
Ilmoittaja: Alakk (#58567)Lähetä pikaviesti »
En tiedä mitkä mahdollisuudet on löytää hakemaani mnetistä, mutta kokeillaan. Olen säveltäjä ja etsin yhteistyötä, tai bändiä johon liittyä.

Haluaisin tehdä musiikkia kunnianhimoisten ja taitavien henkilöiden kanssa. Murtaa genre-rajoja, ideoida uusia musakonsepteja ja ennen kaikkea pitää hauskaa kommunikoiden musiikilla. Minulle ei ole tärkeää musiikin teknisyys tai haasteellisuus, vaan sen kekseliäisyys ja luovuus. Genrellä ei ole väliä, mutta en soita mielellään ns. "genremusiikkia", vaan olen yleensä kiinnostunut jostain uuden luomisesta.

Pääinstrumenttini on kitara, mutta omaan myös pitkän taustan rummuista ja lyömäsoittimista. Basso, synat ja koskettimet pysyvät myös kädessä ja teoriapuoli sekä ohjelmoiminen onnistuu myös.

Olen ollut pääosin ns. siisteissä sisätöissä, tehnyt musiikkia liikkuvaan mediaan sekä omaa musiikkia, pien-ensemble kamasta klubipaukutukseen. Keikkoja tullut tehtyä harvakseltaan.

Jos sinulla on projekti jota haluaisit kehitellä (demoja valmiina yms.) tai valmis yhtye vailla kitaristia/rumpalia/tuottajaa. niin ota yhteyttä!

Omaa musiikkiani löydät kaikista streamauspalveluista nimellä Joona Samuel. Vaikka julkaisuni liikkuu jossain jazzin ja progen välimaastossa, en ole lukittu kys. genreen, vaan seuraava julkaisu onkin jossain funkin ja samban välimaastossa.

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 30
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Internet: https://open.spotify.c … 4jR3toJ8jZwCCSwIU1aY1R
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti