Muusikoiden.net
01.10.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Energistä (suomi)rockbändiä kasaan?
Lisätty: 02.06.2020
Voimassa: 28.11.2020
Ilmoittaja: JT_Tunes (#132409)Lähetä pikaviesti »
Löytyisikö täältä rentoja tulevia bändikavereita perustamaan bändiä, joka soittaisi suoraa ja reipasta rockmusiikkia hyvällä asenteella ja energialla ja ehkä siis mieluiten suomenkielellä. Englantikaan ei ole poissuljettu mutta jotenkin viime aikoina alkanut keihtomaan ajatus vanhasta kunnon suomirock-bändistä, jollaisia ei ole enää tullut. Vivahteita voisi olla myös hieman punkista. Vaikutteita ottaisin juuri enemmänkin tuolta vanhemmalta (suomi)rock aikakaudelta. Omannäköistä musaa tottakai ja olisi mahtavaa löytää se joku muista erottuva juttu. Melodisuus musiikissa kiehtoo ainakin itseäni.
Keikkailemaan olisi tottakai hienoa päästä jollain aikajänteellä, ehkäpä joskus julkaistakin omaa materiaalia.

Täällä olisi siis porilainen reilu kolmekymppinen pitkän linjan musiikin harrastaja. Tällä hetkellä tilanne se, ettei muita aktiivisia projekteja ole ja elämäntilanne muutenkin sellainen, että voisi hyvin lähteä jotain uutta rakentamaan. Kokemusta on niin bändeistä kuin duoista yms.

Laulan ja soitan kitaraa, mieluiten toimisin laulajana mutta kitaristin tontinkin voin ottaa mikäli sopivampi laulaja löytyy.
Muusikkona vahvinta alaa itselleni on luovuus ja biisinteko onnistuu, niin sävellykset kuin sanoituksetkin. Toki mukavaa on jos muutkin niihin osallistuvat.
Covereitakin voidaan minun puolestani soitella ja vaikka siinä sivussa tehdä omaa tuotantoa. Coverit voisi olla vaikka omaan tyyliin istuvia rock/punk-henkisiä versioita.

Laittakaapa kiinnostuneet muusikot, kitaristit, basistit, rumpalit, kosketinsoittajat viestiä, jossa hiukan kerrotte itsestänne niin jutellaan näkemyksistä ja aletaan viemään hommaa eteenpäin.
Soittotaitoakin tärkeämpi ominaisuus sinulla on, että olet hyvä tyyppi, jonka kanssa on hauska soittaa. Itse koen täyttäväni nämä kriteerit, huumorintajua löytyy ja juttu luistaa.

Laadukkaat pa-kamat löytyy itseltäni.

PS. Myös erilaisiin cover-/bilebändeihin voi koittaa houkutella mukaan, jos tarvetta olisi kitaran tai mikin varteen. Tai jos tällaista on aikomus kasata.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 33
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Pori (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti