Muusikoiden.net
01.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: vokalisti etsii kokeilukavereita.
Lisätty: 20.05.2020
Voimassa: 03.08.2020
Ilmoittaja: vokillz (#149228)Lähetä pikaviesti »
Nyt kun on saanut toisen bändin huuto hommat hyvin rullaamaan, niin tekisipä mieleni pistää pystyyn toinen prokkis. Mutta olkoon tämä alkuun sellainen hiljakseen kehittyvä, noin kerta kuukauteen treenaileva porukka. Kun on musajuttujen lisäksi myös tuota perhevelvollisuutta ja töitäkin pitäis jaksaa tehdä.
Etsin siis samassa tilanteessa olevia tai samanlaisia ajatuksia jakavia soittajia. Tai sellasia joilla toinen prokkis jo on, jolloin tämä projekti saa tilaa elää ja kasvaa rauhassa. Itsellä ikää lähempänä 40 ku 30;) Mutta en ole ikärasisti...
Itsellä toive että Projekti olisi sellainen missä pääsen vähän kokeilemaan muutakin kuin pelkkää suoraa huutoa ja rääkymistä. Leikkimään äänellä hiukan, kokemusta ei paljon tällaisesta ole mutta intoa kiinnostusta löytyy. Toiveena että jokainen soittaja toisi jotain omanlaistaan mukaan josta sitten muovautuu tämä hieno projekti. Minkälaista musaa se sitten olisi..jotain groove metallin, nu metallin sekaista kokeellista häröilyä. Jotain Slipknot,Glassjaw, Tomahawk, Machine head, Korn, mudvayne,Taproot, Nine inch nails, Coal chamber, Deftones, Devildriver sekasikiötä. Eli kokeellista räyhäävää mutta melodista kamaa. Eikä tietenkään pois suljeta sitä että, jos tavara on kovaa ja laadukasta homma laitetaan isosti käyntiin.

Mutta aluksi olisi kyse kikkailusta, hauskanpidosta ja musiikillisten rajojen rikkomisesta.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25------50
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti