Muusikoiden.net
01.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Hakusessa/perustamassa Doom-pumppua
Lisätty: 19.05.2020
Voimassa: 14.11.2020
Ilmoittaja: Lärzä (#159809)Lähetä pikaviesti »

Eli hakusessa ois jo valmiiksi olevaa bändiä tai perustaa doom painotteinen pumppu. Itse olen 27-vuotias konservatorion ja pian musiikinpedagogiikan tutkinnon suorittanut basisti. Soittotaustaa tällä hetkellä viidessä eri bändissä plus kaikki koulujen kokoonpanot ja keikkakokemusta hyvin paljon, materiaaliakin löytyy kosolti. Basson lisäksi laulaminenkin onnistuu cleanina, örinämurinana ja kurkkulauluna kelpotasolla.

Omia biisiaihioita löytyy ja lisää on tarkoitus tehdä, genreltään doom/industrial/cyber-meininkiä. Kelpaa myös jo valmiiksi tehdyt tai coverit, kunhan vaa pääsee laahaamaan raskaalla tatsilla!
Haaveena olisi tehdä tätä toimintaa tosissaan ihan biisien julkasuun ja keikkailuun asti hyvällä porukalla, jolla on genretietoutta ja halua tehdä musaa, ikäluokkaa mieluiten 20-vuodesta ylöspäin, mutta poikkeukset käy jos kemiat natsaa. Kokoonpanoa ajatellen rummut, gt, gt/keys ainakin, voc käy myös jos löytyy valmiiksi hyvä laulaja.

Tällä hetkellä itse sijaitsen Kokkolassa, mutta piakkoin muutto Ouluun. Matkustaminen ei ole ongelma kunhan matkat pysyy kohtuu järkevinä.

Rohkeasti vaan viestiä joko somessa, maililla tai puhelimella!
Facebook: Lari Lämpsä
Insta: larzor666

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20-60
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Puhelin: 0415054389
Sähköposti: lari.lampsa@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti