Muusikoiden.net
02.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Metallibändi hakee rumpalia
Lisätty: 19.05.2020
Voimassa: 14.11.2020
Ilmoittaja: Judemoukari (#131001)Lähetä pikaviesti »
Hei kaikki rumpalit!

Etsimme rumpalia sinfonista metallia soittavaan yhtyeeseen. Lähin esimerkki voisi olla saksalainen Blind Guardian (uudempi tuotanto), mutta tarkoitus ei ole kopioida ketään. Vaikutteita löytyy toki myös muista bändeistä, demoja löytyy kiinnostuneille. Kappaleet vaihtelevat rankasta riffittelystä massiiviseen paisutteluun ja riisuttuun folkkiin.

Rumpalilta toivomme siinä mielessä teknistä osaamista että iskut ovat ajallaan ja nopeammatkin rallit taittuvat, sillä kappaleissa on paljon nopeita komppeja ja tilaa filleille. Tuplapedaalitekniikka saisi olla hallussa. Tärkeintä on kuitenkin oma tyyli, kunnianhimo ja palava kiinnostus ilmaista itseään raskaan musiikin muodossa. Täydellisyyttä emme odota keneltäkään!

Tällä hetkellä projektiimme kuuluu kaksi jäsentä, ja kolmas on tuloillaan. Tarkoitus olisi saada albumikokonaisuus valmiiksi ja järjestää tämän jälkeen muutama keikka joissa kappaleita voisi soittaa myös livenä. Komppeja kappaleisiin on jo mallattu sekä basistimme että tietokoneen toimesta, mutta näitä Sinä pääsisit muokkaamaan/suunnittelemaan toiveidesi mukaan. Työstetyt osiot eivät ole siis kiveen kirjoitettuja, ja nämä soitettaisiin kuitenkin puhtaaksi eli tarkoitus EI ole jättää konekomppeja kappaleisiin. Käytössämme meillä on vapaasti käytettävä harjoitustila studiotarpeineen, ja rummuiksi treenikselle on äänityksen helpottamiseksi valittu Rolandin TD-17 setti. Treenit noin 1-2 kertaa viikossa, kun töissäkin pitää välillä käydä. Kaikissa treeneissä ei ole pakollista päästä käymään, vaan mahdollisuuksien mukaan mennään.

Otathan yhteyttä joko sähköpostitse (anttiliim@gmail.com) tai puhelimitse (0407345718) niin katsellaan miten sopisit porukkaamme!

-Antti

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Äänekoski (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0407345718
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti