Muusikoiden.net
02.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basistilla bändiä hakusessa
Lisätty: 15.05.2020
Voimassa: 10.11.2020
Ilmoittaja: Korkki74 (#160243)Lähetä pikaviesti »
45v basistilla olisi kovat poltteet päästä soittelemaan. Olen mukana kahdessa projektissa, mutta viimeisen vuoden treenikerrat ovat olleet varsin vähäisiä joten mielelläni lähtisin johonkin oikeaankin bändiin. Aikaa tuntuu olevan turhankin paljon. Varsinkin nyt kun koronanpelko on hyydyttänyt noiden toiminnan lähes täydellisesti ja tuntuu että jäsenillä on niin paljon muita kiireitä että tuskin tilanne tulevaisuudessakaan paranee.

Aikaisemmat bändini ovat olleet pääasiassa hard rockia ja grungea, mutta olen varsin avomielinen musiikille. Ehkä jotain rankinta death metallia taikka tanssimusiikkia en lähtisi soittamaan. Hääkeikoilla ei kiinnosta käydä eikä covereita vedellä kuin bändin tyyliin sopivasti. Käyn ansiotyössä, joten musiikki on minulle ainoastaan harrastus, tosin rakas sellainen. Ja tavoitteita pitää harrastuksessakin olla. Voin lähteä mukaan ihan alusta alkavaan poppooseen tai johonkin jo valmiiseen ryhmään jolla on omia biisejä. Omien biisien kehittäminen on kuitenkin se hieno asia. Itselläkin aina jotain ideoita on sekä musiikillisesti että sanoituksellisesti.

Taustalaulutkin sujuvat, mutta päälaulajaksi en halua lähteä.

Omat kamat luonnollisesti on, soittimia useampiakin. Myös jonkinlaista laulukamaa löytyy jos sellaisille tulee tarvetta.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 45
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Pori (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti