Muusikoiden.net
01.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haetaan laulajaa bilebändiin
Lisätty: 15.05.2020
Voimassa: 31.08.2020
Ilmoittaja: korona (#2607)Lähetä pikaviesti »
Aiemmin ollut ilmoitus on nyt päivitetty ja enää puuttuu laulaja.

Ollaan oltu trio, Kitaristi-laulajan kera ja nyt ollaan kitaristi, basisti ja rumpali. Vaikka edellinen laulaja-kitaristi voi tehdä ajoittaisia laulajan tuurauksia, emme hae nyt tuuraajaa, vaan vakituista laulajaa.

Keikkoja ollaan tehty sen mukaan, mitä jäsenten aikatauluihin on sopinut (vuodessa 5-20 kpl) ja muutoinkin homma on rentoa, mutta ammattimaista. Kyseessä on siis porukka, jossa soitellaan taidolla ja hymyssä suin. Mikään virtuoosi ei tarvitse olla. Viihdyttäminen ja varsinkin viihtyminen treeneissä ja lavalla on se pääasia.

Kitaristilla, basistilla ja rumpalilla on rutkasti kokemusta ja siksi hakusessa on hommansa osaava laulaja. Treenikämppä on ja treenejä on pidetty 1-3 kertaa kuussa. Ammattitason keikkakamat sekä valot löytyy ja keikoista ollaan toki saatu korvaus. Mikään rahasampo tämä ei ole, mutta ei myöskään persnettoa ole tullut.

Sivuillamme on vanha ohjelmisto, jota on tarkoitus päivittää ihan kunnolla uuden laulajan löydyttyä. Tarkoitus on ottaa ohjelmistoon lisää ainakin uudempia menobiisejä, viimeisimpiä hittejä, sovitettuja potpureita ja kaikkien soittajien suosikkeja.

Laitathan ääninäytteen viestin mukana. Esim ei-niin-ammattimainen ääninäyte, vaikka jonkun biisin päälle laulettuna.

Mikäli et ole ennen ollut bilebändissä, ei se haittaa. Tärkeintä on se, että osaat laulaa ja esiintyä. Hommassa mukana oleminen kysyy jonkin verran panostusta, mutta mitään ihmeitä ei vaadita.

Kun oikea tyyppi löytyy, on tarkoitus soittamisen lisäksi pistää kaikki muu kuntoon. Nettisivut, äänitteet, videot, kuvat, ym. Kaikki mitä tasokkaan bilebändin pitää hoitaa, hoidetaan. Vanha konsepti on hyvä pohja, mutta nyt tehdään jotain uutta. Siihen voivat kaikki jäsenet vaikuttaa. Bändistä rakennetaan kaikkien sen jäsenten näköinen kokonaisuus.

Meidän tämänhetkisen soittokunnon voi tarkistaa tästä. https://youtu.be/f-YBjc2IWg8

Ota yhteyttä ja kysele. Ollaan joustavia ja erittäin lepposia tyyppejä.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Vantaa (Etelä-Suomen lääni)
Internet: http://omgtrio.com/
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti