Muusikoiden.net
02.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Etsitään fiilispohjaista sähkökitaristia uuteen kokoonpanoon.
Lisätty: 15.05.2020
Voimassa: 15.06.2020
Ilmoittaja: E.Kortesalmi (#108883)Lähetä pikaviesti »
Moro!

Olemme kahden hengen kokoonpano (kitara+laulu). Etsimme soittajia bändiin. Nuoria emme enää fyysiseltä iältämme ole (muistamme kuitenkin millaista oli olla alle 30, mutta vielä emme ole nähneet mitä 40 jälkeen tapahtuu), mutta henkinen lapsi nauttii edelleen elämästä ja seikkailusta.

Projekti johon etsimme soittajia on naissolisti keulakuvalla varustettu kokoonpano. Eli kasaamme ns. taustabändiä.

Omia biisejä meillä alkaa olla valmiina kymmenen ja saman verran mistä voi kehitellä ehkä jotain. Kesän aikana olemme menossa studioon nauhoittamaan paria singleä tai mahdollisesti ep:tä, tähän on mahdollista päästä vielä mukaan jos hommat lähtee hyvin heti natsaamaan.

Musiikki tyylimme on akustis painotteinen soitanta elektronisilla lisillä ja höysteillä maustettuna. Genre on kombinaatio reggae/rock/pop tyyleistä. Rennon letkeästä menosta, balladeihin ja kevyeen menorockiin.

Tavoite on kasata porukka joka pystyy sitoutumaan aktiiviseen treenaamiseen ja sitä kautta keikkailuun kun aika on oikea. Toivomme, että soittajat pystyvät sitoutumaan treenaamaan ainakin 2 kertaa viikossa. (Treeni kämppää ei vielä ole, mikäli sinulla on ja on mahdollista sitä käyttää osallistumme mielellämme kuluihin siitä.)

Eli etsimme bändiin
-Sähkökitaristia
-Basistia
-Rumpalia
-Kosketinsoittajaa
-Taustalaulajaa

Mikäli ilmoituksemme herätti kiinnostusta laita yksityisviestiä tai whatsappia tulemaan niin toimitamme sinulle demoja kuunneltavaksi ja vaihdellaan ajatuksia.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0440130160
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti