Muusikoiden.net
01.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Helsingissä
Lisätty: 13.05.2020
Voimassa: 08.11.2020
Ilmoittaja: Astralflame (#212443)Lähetä pikaviesti »
Hei! Annan kitaratunteja halukkaille Helsingin alueella kotonani tai sovitussa paikassa. Olen vuosia rock, heavy ja metal bändeissä soittanut itseoppinut kitaristi ja muusikko. Opetan käytännönläheisesti tapauskohtaisesti kaikkea olennaista huomioiden lähtötasosi ja kiinnostuksen kohteet ja toiveet opetuksessa. Myös teoriaa tapauskohtaisesti intressien mukaan, pohjana toimii musaoppilaitostenkin käyttämä kirjallisuus jota sovelletaan muuhun opetusmateriaaliin, minkä teen itse aina tunnin aikana, ja josta saat helposti seurattavat whatsapp videot ja GuitarPro nuotinnokset tabulatuureineen meiliin. Tunteja myös etänä whatsapp.
Vaikka pohjat on raskaammassa rockissa ja heavy ja metal musiikissa, ei kannata säikähtää jos on mielenkiintoa opetella esim. akustista tai klassista kitaraa ja kevyempää musiikkia, kaikki onnistuu. Annan ohjausta myös äänittämisessä, demottamisessa, bänditoimintaan liittyen yms. ja voin opettaa myös bassonsoiton perusteita.

Soita, laita viestiä ja kysy lisää ja tule tunnille! Tunneilla on rento meininki ja pointti on siinä että oppiminen on mielekästä ja soittaminen mukavaa. Muutamalle kävijälle on aikaa, ja tunnit voidaan pitää sovitusti aina toistaiseksi sitoutumatta mihinkään kausittaiseen opetussuunnitelmaan. Käyt tunneilla kun siltä tuntuu.
20e/30min, 25e/45min, 30e/60min (opetusaika alkaa vasta kun ollaan itse asiassa ja tapauskohtaisesti voidaan sopia kesto/hinta.)

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 15--->
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0449353176
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti