Muusikoiden.net
01.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Soittajia pelimusiikkiorkesteriin!
Lisätty: 13.05.2020
Voimassa: 08.11.2020
Ilmoittaja: ThomSai (#76634)Lähetä pikaviesti »
Kiinnostaako videopelimusiikki? Osaatko soittaa tai laulaa?

Tarkoituksena on perustaa pelimusiikin esittämiseen keskittyvä orkesteri. Tähtäimessä ei ole mikään tietty ennaltamäärätty kokoonpano, vaan katsotaan millaista osaamista kiinnostuneilta löytyy ja sen mukaan pyritään tekemään mahdollisimman monipuolisia sovituksia. Joku sovitus voi olla puhtaasti tilutusheviä, kun taas toinen esimerkiksi rauhallista pianoa, ja eteeristä laulua. Taustanauhojen käyttö on myös käynyt mielessä.

Kunhan porukka saadaan kasaan, etsitään reenis Tampereen alueelta, ja kimppareenit pidettäisiin kerran viikossa, tai tarvittaessa useamminkin. Alustavasti teen sovitukset itse, mutta otan mielelläni myös muun porukan inputtia vastaan. Ensialkuun valittaisiin muutama kappale, jotka demoiltaisiin nauhalle (mahdollisesti videollekin), ja kasataan pieni portfolio. Tämän perusteella etsisimme keikkoja, niin kulmakuppiloista, kuin myös juhlavammista yksityistilaisuuksistakin.

Vaatimuksia:
- Aito intohimo pelimusiikkiin
- Osaat soittaa yhtä tai useampaa instrumenttia kohtalaisesti, tai osaat laulaa
- Olet henkisesti valmis keikkailemaan, ja täysi-ikäinen
- Olet halukas kehittymään muusikkona

Iso plussa on, jos hallitset useamman instrumentin, ja sinulla on jo keikkakokemusta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse, watsapilla, tai tekstiviestillä. Kerro hieman itsestäsi, osaamisestasi, suosikkipelimusiikistasi, ja muista vaikutteista. Mahdollisia soittonäytteitä voit myös liittää mukaan. Huom! Soitto-osaamista tärkeämpää on ehdottomasti aito intohimo pelimusiikkia kohtaan!

Tässä vielä muutamia pelisarjoja, joiden musiikki on inspiroinut itseäni aloittamaan tämän projektin: Final Fantasy, The Legend of Zelda, Silent Hill, Metal Gear, Nier, Star Ocean...

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 18+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 040-9379272
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti