Muusikoiden.net
26.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Laulaja etsii metallibändiä/soittajia
Lisätty: 12.05.2020
Voimassa: 07.11.2020
Ilmoittaja: Liemi! (#212220)Lähetä pikaviesti »

Olen 29-vuotias puhdasääninen laulaja. Minulta luonnistuu myös hetkelliset false cord äänet. Kiinnostukseni on tehdä tummaa, synkkää ja paikoin agressiivista metallia. Mieltymykseni voi kuulla esim. bändeistä In This Moment, New Years Day, Lacuna Coil, Lamb Of God etc. Pidän myös muusta tummasta ja melodisesta metallista. Tavoite on päästä tulevaisuudessa tekemään yllä mainitun tyylistä omaa musiikkia ja nauhoittamaan sitä sekä keikkailemaan aktiivisesti.

Demoäänitteet on tehty dynaamisella mikrofonilla ilman popfiltteriä ja niissä on ainoastaan kaikuefektiä, ei siis eq kikkailua. Kaikki äänitykset olen tehnyt itse kotoa käsin. Äänitteet ovat tarkoituksella vain vähän editoituja ja akustisempia, jotta niistä kuulee rehellisesti ääneni ja tekniikkani. Älä anna siis genren hämätä kuunnellessa!
Demot: https://soundcloud.com/linda-ikonen

Omaan sanoittamisentaidon ja tarkoituksena on seuraavaksi opetella laulumelodioiden tekemistä. Kokemusta esiintymisestä isommillekkin yleisöille ja paineen alla suorittamisesta minulla on viimeisen reilun 10 vuoden ajalta kilpaurheilun kautta (mm. Hartwall Arena ja Messukeskus) sekä myös kouluaikojen musiikkiluokilta. Kilpaurheiluharrastukseni on nyt loppunut, joten aikaa on panostaa tosissaan muihin projekteihin. Motivaationi on korkea ja haluni on toteuttaa kaikki tekeminen yhtenäisenä ryhmänä hyvällä fiiliksellä. Tavoitteena saada kasaan ryhmä, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä ja kaverillista meininkiä sekä sitoutuneisuutta.

Ota yhteyttä jos kiinnostuit! Kerrothan viestissäsi itsestäsi/bändistäsi, mieltymyksistä ja tämän hetkisestä tilanteesta sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Kuuntelen mielelläni kaikenlaisia äänityksiä/demoja. Olen avoin myös muille projekteille.

Yhteydenotot: li.emi@outlook.com

Peace & love, Linda

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 29
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: li.emi@outlook.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti