Muusikoiden.net
02.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Vaihtoehtorock-orkesteri hakee laulajaa
Lisätty: 09.05.2020
Voimassa: 03.11.2020
Ilmoittaja: Ghoulmeister (#212931)Lähetä pikaviesti »
Hei sinä bändiä vailla oleva kultakurkku. Kolmipäinen rockbändi hakee laulajaa Hämeenlinnan alueella.
Omia biisejä on alkanut muodostumaan kourallinen, ja alkavat olla laulua ja hienosäätöä vailla valmiita. Musiikkityyliämme kuvaavia sanoja ovat esim. alakuloinen, menevä, melodinen ja riffivoittoinen. Tyylissämme kuuluu vaikutteina mm. Joy Division, Dinosaur Jr., Husker Du, Lasten Hautausmaa sekä The Stooges.

Laulajan sukupuolella ei ole merkitystä, emmekä hae teknistä täydellisyyttä, vaan ennemminkin luonteikasta ääntä, kykyä osallistua musiikin tekemiseen ja ennen kaikkea hyvää tyyppiä. Pluspisteitä muusta musiikillisesta osaamisesta tai vaikkapa visuaalisen taiteen harrastamisesta! Laulukieli ei ole vakiintunut, joten sekä englanti että suomi ovat avoinna, ja tietysti olisi hyvä osata molempia. Myöskään kappaleiden aiheista ei ole suunnitelmia, mutta kaikki synkempään nojaavat aiheet ovat tervetulleita.

Bändi ei ainakaan näillä näkymin tavoittele tähtiä, mutta tavoitteena olisi päästä keikkailemaan ja levyttämään, joten motivaatio on must! Treenikselle ei tarvitse tulla joka viikko, jos sijainti ei sitä salli, mutta silloin olisi hyvä pystyä myös toimimaan etänä jonkin verran. Omat mikit/pa-hommat olisivat valtava plussa!

Ennen kaikkea etsimme mukavaa treenikaveria, ja musiikin tekemisessä/yhdessä soittelussa on aina rento tunnelma.

Karkeita ääninäytteitä saa nätisti kysymällä, ja kaikki lisäkysymykset otetaan mielellään vastaan esim pikaviesteissä tai muissa annetuissa viestintäkanavissa.

https://www.instagram.com/eka_demo_oli_paras/?hl=fi

rok rok!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18-30
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Hämeenlinna (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0440777215
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti