Muusikoiden.net
27.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haetaa basistia metalli yhtyeeseen
Lisätty: 08.05.2020
Voimassa: 08.06.2020
Ilmoittaja: masterhillo (#170556)Lähetä pikaviesti »
Ollaan lievästi melodista death metallia soittava yhtye. Meillä kokoonpano on vajaa, elikkäs duona kitaristi ja rumpali, molemmat pari vuotta alle 30v. Ollaan tavoitteellisia ja oman musiikin tuotto on siinä vaiheessa, että sitä pitäis päästä soittamaan täyden bändin voimin.

Yhtyeen jäsenenä olis tärkeetä, että ensinnäkin oot hyvä tyyppi kenen kans on helppo kaveerata ja tehä hommia. Toiseks toivotaan soittotaitoa. Jos kykenet tovin treenillä soittamaan vaikkapa kotimaisen Stam1na - Paha arkkitehti -biisin, soittotaitosi ovat riittävät!

Me ollaan myös ahkeria yksin harjottelijoita. Ei verenmaku suussa, mutta rakkaus musiikkiin on sen verran suurta, että sitä mielellään harjoittelee itekseen useamman kerran viikossa. Bänditreeneihin olis hyvä kyetä ilmestymään viikottain. Olet siis myös kehittymishaluinen ja sitoutunut.

Vastuullasi olisi myös aktiivisesti osallistua biisien tekoon, ainakin oman instrumenttisi osalta. Me molemmat tän hetkiset jäsenet tykätään kuuluvasta bassosta, joka on musiikissa esillä. Sitä haluttas myös toteuttaa omassakin musiikissa.

Treeneissä me idoidaan omia biisejä, treenataan yhteissoittoa, jauhetaan paskaa ja nörtteillään soittokamoista. Soitetaan myös covereita, koska se on hauskaa, tuottaa ideoita ja kehittää soittotaitoa. Omat osuudet treenataan pääosin itekseen, eikä bändin kanssa. Tavotteena on tuottaa musiikkia ja esittää sitä livenä. Ollaan kohta liian vanhoja neppailemaan nurkassa ja vaan haaveilemaan siitä, mikä "ois siistii".

Meiän lempibändejä, jotka tietenkin vaikuttaa tekemiseen on esimerkiks Behemoth, Opeth, Nevermore, Pantera, Lamb of God, Mayhem, Amon Amarth, kitaristille Dream Theater ja Porcupine Tree, rumpalille Sepultura ja Aborted.

Jos sun mielenkiinnot tuntuu olevan samaan suuntaan tai erisuuntaan, mutta tuntuu että voisit soittaa meiän kans niin laita viestiä. Laitetaa sulle sit demoa meiän musasta ja voidaan jutella enemmän musiikillisista mielenkiinnoista yms.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-40
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0406545842
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti