Muusikoiden.net
26.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Vokalisti metallibändiin
Lisätty: 14.04.2020
Voimassa: 04.11.2020
Ilmoittaja: Judemoukari (#131001)Lähetä pikaviesti »
Hei kaikki laulajat!

Etsimme edelleen vokalistia sinfonista metallia soittavaan yhtyeeseen. Lähin esimerkki voisi olla saksalainen Blind Guardian (uudempi tuotanto), mutta tarkoitus ei ole kopioida ketään. Vaikutteita löytyy toki myös muista bändeistä, demoja löytyy kiinnostuneille. Kappaleet vaihtelevat rankasta riffittelystä massiiviseen paisutteluun ja riisuttuun folkkiin.

Laulajalta toivomme osaamista klassisesta laulusta (hyviä referenssejä esimerkiksi Hansi Kürsch sekä J.B Christoffersson). Tärkeintä on kuitenkin oma tyyli, kunnianhimo ja palava kiinnostus ilmaista itseään raskaan musiikin muodossa. Täydellisyyttä emme odota keneltäkään!

Tällä hetkellä projektiimme kuuluu kaksi jäsentä, ja kolmas on tuloillaan. Tarkoitus olisi saada albumikokonaisuus valmiiksi ja järjestää tämän jälkeen muutama keikka joissa kappaleita voisi soittaa myös livenä. Sanoitukset ja laulujen säveltäminen jäisivät suurilta osin Sinun vastuullesi (jonkunlainen konseptin tynkä on kyllä tiedossa). Käytössämme meillä on vapaasti käytettävä harjoitustila studiotarpeineen, omia kamoja ei siis vaadita. Treenit noin 1-2 kertaa viikossa, kun töissäkin pitää välillä käydä. Kaikissa treeneissä ei ole pakollista päästä käymään, vaan mahdollisuuksien mukaan mennään.

Otathan yhteyttä joko sähköpostitse (anttiliim@gmail.com) tai puhelimitse (0407345718) niin katsellaan miten sopisit porukkaamme!

-Antti

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Äänekoski (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0407345718
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti