Muusikoiden.net
31.03.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Metallibändiin laulajaa haussa!
Lisätty: 26.03.2020
Voimassa: 01.06.2020
Ilmoittaja: futari23 (#141299)Lähetä pikaviesti »
Morjesta,

Ollaan tässä nyt parin kaverin kanssa soiteltu kesästä alkaen ja touhu alkaa näyttämään sen verran vakavalta, että tavoitteena olisi tämän vuoden aikana studio- ja keikkahommat. Ollaan kaikki rentoja ja määrätietoisia kavereita.

Sävellyksellisesti täysin valmiita kappaleita löytyy muutamia, sekä ”levyllinen” aihioita. Sanoituksiin ei kyllä meistä kukaan juuri taivu, mutta lähtökohtaisesti englanninkielistä ollaan ajateltu.

Tyylilajia on nyt melko hankala sulkea yhteen kategoriaan, riffimetallia kuitenkin jättäen tilaa tarttuville kertseille. vaikutteita ollaan otettu mm. Stam1nalta, Gojiralta, Peripheryltä, Lamb of Godilta - mitä näitä nyt onkaan, miltään näistä ei suoranaisesti kuulosteta silti sillä kappaleita löytyy laidasta laitaan. Tuu kuuntelemaan! Örinälaulaja kuitenkin hakusessa, mieluiten myös mehevällä clean-kyvykkyydellä.

https://www.dropbox.com/s/u4qoga3b9edcz8e/ARUFE1523.MOV?dl=0 Tuosta ehkä saa hieman osviittaa minkälainen soundi löytyy, kappale itsessään ei ole sieltä vaativammasta päästä joten paljon jää vielä kuultavaksi livenä!

Potentiaalia löytyy rutkasti, vaikka tässä vielä oppimisvaiheessa itse kukin omien soittimiensa parissa. Mitään alottelijoita ei kuitenkaan olla, kaikilla vuosien kokemusta omista soittimistaan eri tyylilajeista laidasta laitaan.

Bändikämppä meiltä löytyy Tuurista (yksi kaveri asustaa Seinäjoella, loput täälä Tuurissa), todella hyvä sellainen onkin. Rakennus on omistuksessamme joten maksuakaan ei peritä. Studiomahdollisuudet ovat meillä kotistudiolla, omistathan kuitenkin omat PA-laitteet.

Ollaan tosissaan kaikki vuosimallia -97. Iällä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, mikäli oikea heppu oikeanlaisella äänellä tavoitetaan.

Voi viestitellä joko täälä (pari-kolme kertaa päivässä tsekkaan sivut), tai Whatsappissa - 0451383123 / Sakke

Ps. Myös basisti haussa, rohkeasti mukaan! Voi tulla aluksi vaikka vain kuuntelemaan.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: Ei väliä
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Alavus (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0451383123
Sähköposti: sakke.lavila@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti