Muusikoiden.net
30.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Löydä uudenlainen into kitaransoittoon!
Lisätty: 13.03.2020
Voimassa: 08.09.2020
Ilmoittaja: The Bogs (#45881)Lähetä pikaviesti »

Tervehdys!
Olit sitten täysin aloittelija tai jo vuosia soittanut (puoli)ammattilainen, uskon voivani viedä sinut haluamallesi tasolle kitaransoitossa ja musiikissa.

Olen työskennellyt muusikkona sekä opettanut kitaransoittoa ja musiikkia (teoria, bändit jne.) n. 20 vuotta. Takana on useita levytyksiä, satoja keikkoja sekä kiertueita 15 eri maassa eri puolilla maailmaa ja pitkäjänteistä opetustyötä kaikentasoisten ja -ikäisten oppilaiden kanssa. Valmistuin Pop/Jazz-musiikkipedagogiksi Helsingin AMK Metropoliasta 2009.

Opetuksen voi räätälöidä vastaamaan juuri yksilöllisiä tavoitteitasi ja harjoitusmahdollisuuksiasi edeten systemaattisesti, oli sitten kyseessä vaikkapa tuliset rock/blues-riffit ja lickit, tunnelmallisten pop-ja folk-biisien (ja ehkäpä oman laulun) säestäminen, sweep picking-arpeggiot, tapping ym. shred-ilotulitus, jazz-improvisoinnin kiemurat ja luovuuden syöverit, tai kenties ymmärryksen avaaminen moodien, harmonian tai säveltämisen suhteen. Musiikki on minulle rakasta kaikissa muodoissa ja inspiraationi, kiinnostukseni ja tietämykseni on aina läsnä oli työn alla rock, metalli, klassinen, jazz, blues, punk, country, folk, tai jokin muu genre.

Tavoitteista riippumatta kitaransoiton ja musiikin kanssa puuhastelun tulee mielestäni olla hauskaa!

Toimipisteeni sijaitsee Espoossa ja käytössäni on valtava arkisto opetusmateriaalia eri tarkoituksiin sekä tarvittava välineistö soittamiseen, musiikin kuunteluun, äänittämiseen jne.

Opetuksen hinta on myös kohtuullista ja voimme sopia aikatauluistasi riippuen joustavasti erilaisia paketteja tuntien keston ja frekvenssin suhteen.
Soita, lähetä viesti tai mailia ja kysy lisätietoja!

-Mikko Salovaara
044-3348911
(Jos en satu olemaan puhelimen päässä kun soitat, lähetä tekstari niin palaan asiaan asap!)

Päivän ratoksi voit kuunnella vaikka tuota:
https://www.youtube.com/watch?v=cBf-w53ByqQ

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 40
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 044 3348911
Internet: http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikko_Salovaara
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti