Muusikoiden.net
01.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kokeneen laulajan seuranhakuilmoitus
Lisätty: 11.03.2020
Voimassa: 31.08.2020
Ilmoittaja: Skiller (#157063)Lähetä pikaviesti »
Annetaan yksi (1) monipuolinen ja äänekäs 190 senttimetriä pitkä lavakoriste. Valmistettu yli 20 vuotta sitten Lahdessa, mutta ollut varsinaisessa käytössä noin kuusi vuotta. Aiemmin käytetty muun muassa klassisten sekä viihteellisten kuorojen pohjalla. Tuote ollut myös erityisesti erilaisten hard rock- ja metalliyhtyeiden käytössä. Tuotetta on sijoitettu useasti myös lavoille hyvällä menestyksellä.

Ei alustavia varauksia, kulkeutuu Turun alueelle.

---

Olen siis 20-vuotias turkulainen yliopisto-opiskelija, mutta teen opintojen ohella myös muita töitä. Haluaisin jatkaa yhtyesoittoa myös tällä uudella paikkakunnalla, ja siksi etsinkin nyt joko valmista tai perusteilla olevaa yhtyettä, johon voisin liittyä ensisijaisesti laulajana. Olen myös soittanut kitaraa n. seitsemän vuotta, joten sekin onnistuu tarvittaessa. Tyylilaji, jota tällä hetkellä pääasiassa etsin, on metalli tai hard rock. Olen sävellys-, sovitus- ja sanoitustaitoinen ihminen, joten sekä covereiden että uuden musiikin työstäminen onnistuu!

Olen äänialaltani basso, mutta falsetissa pääsen myös korkeampiin säveliin melko vaivatta. Hallitsen laulutekniikkani ja olen käynyt laulutunneilla kolmen vuoden ajan sen parantamiseksi. Keikkakokemusta löytyy paljon, studiokokemusta jonkun verran.

Ei haittaa, jos sulla ei ole vielä paljoa kokemusta yhtyesoitosta, mutta en lähde enää tässä vaiheessa mukaan sellaiseen porukkaan, joka ei osaa sitoutua sovittuihin aikatauluihin.

Savumerkit pikaviestillä tai sähköpostitse osoitteeseen teemu.molsa@hotmail.com!

Kind regards, etc.
Teemu

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti