Muusikoiden.net
26.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Etsitään ammattitaitoisia muusikoita intohimoiseen projektiin
Lisätty: 25.02.2020
Voimassa: 22.08.2020
Ilmoittaja: DeanShredder (#113767)Lähetä pikaviesti »
Etsin ammattitaitoisia muusikoita perustamaan metallibändiä Pääkaupunkiseudulle. Musiikin ei tarvitse olla sinun ammattisi, mutta tämän projektin on tarkoitus olla sen verta määrätietoinen, että se vaatii jokaiselta työpanosta, jota myös ammattimainen työote vaatisi.

Olen itse -95 syntyinen kitaristi, jolla on vahva musikaalinen intohimo. Kitaraa olen soittanut pojasta alkaen ja teinivuosina paukutin enemmän myös rumpuja, joten rytmi on verissä. Nuotinluku on heikkouteni, mutta tabuloin erikoisemmatkin rytmikuviot muiden tutkailtavaksi. Minulla on kasvava kotistudio, jossa tehdä demoja ja rakentaa kappaleita. Kiinnostus äänittämiseen onkin minulla suuri ja toivon sitä myös sinulta. En tahdo tehdä liian kliiniseltä kuulostavaa modernia metallimusiikkia. Päämääränä on orgaaninen ja kokeilemalla löydetty soundi.

Toivoisin, että sinulla olisi taito kirjoittaa ideoitasi ja mahdollisuus äänittää, jolla mahdollistettaisiin myös etätyöskentely. Kaikkein tärkeimpänä ominaisuutena pidän intohimoa musiikkiin ja sen soittamiseen. Toivon, että jokaisen jäsenen elämään kuuluu jonkin näköistä toimintaa (soittamista, musiikkiteknologiaa, yms.) musiikin parissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Itse pyrin soittamaan viikon jokaisena päivänä.

Tavoitteeni on luoda musiikkia ja löytää ihmisiä, joiden kanssa muodostaa tiivis pakka, jossa yhteistyö toimii moitteetta. Hienoa olisi päästä keikkailemaan ja rakentamaan kiertueita, mutta lähdetään liikkeelle peruspilareiden pystyttämisestä. Oikean porukan löydyttyä lähtisin rakentamaan levyä. Kun tie keikkalavoille vie, niin haluan homman olevan paketissa, hiottuna ja valmiina. Mikään kiire ei minulla mihinkään ole. Haluan tehdä jotain mitä arvostaa. Ihmisten kanssa, joita arvostaa.

Etsin laulajaa, basistia sekä rumpalia. Omaan kokemusta bänditoiminnasta aina studionauhoituksista keikkalavoille, toivottavasti sinäkin. Suurimmat musiikilliset vaikuttajani ovat Pantera & Megadeth. Tykkään seikkailla genrerajojen välillä groovaillen rässiriffjeä.

Vinkkaa myös kaverille!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18->
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0505810238
Sähköposti: lassi.kuusela@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti