Muusikoiden.net
25.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Haetaan Basistia, Kitaristia Ja rumpalia
Lisätty: 24.02.2020
Voimassa: 21.08.2020
Ilmoittaja: Terekakushi Final Atomic Buster (#212041)Lähetä pikaviesti »
Moi, tykkäätkö Japanilaisista videopeleistä? Entä niinsanotuista "Kiinalaisista piirretyistä"? Jos molemmat ovat tuttua kamaa ja jonkinlainen intohimo tässä saattaisi olla bändiprojekti juuri sinulle. Tarkoituksena olisi perustaa kokoonpano joka soitta monipuolisesti peli- ja animemusiikkisovituksia alternative rokkibändi tatsilla.

Projektista puuttuu tällä hetkellä basisti, rumpali ja kitaristi. Ei tarvitse olla erityisen kokenut soittimessaan, kunhan osaa perus juttuja ja on valmis kehittymään. Tärkeintä on silti se että jaetaan yhdessä Japanilaisen populaarikulttuurin ja musiikin harrastamisen iloja.

Haetaan täysi-ikäisiä soittajia joilla lähtökohtaisesti olisi omat soittokamat sekä valmius treenata Helsinki huudseilla vähintään noin kerran viikossa ja mahdollisesti keikkailemaan esim coneissa jos saadaan jonkilainen setti kasaan.
Tällä hetkellä riveistä löytyy kaksi kosketinsoittajaa/jokapaikanhöylää ja tarkoituksena olisi hankkia treenis kun saadaan sopivaa porukkaa kasaan.
Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä dp.sg.epk@gmail.com niin voidaan sopia jotkut tutustumistreffit ja avata tarkemmin visioita

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: Täysi-ikäinen
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti