Muusikoiden.net
01.06.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Naislaulaja hakee bändiä
Lisätty: 24.02.2020
Voimassa: 08.08.2020
Ilmoittaja: empty (#66828)Lähetä pikaviesti »

Oon laulanu ihan ala-aste ikäsestä asti ja treeniksilläkin pyöriny jo nuoresta pitäen. Bändejäkin muutama ollu ja oon tässä koittanu jo muutaman vuoden löytää itelleni uutta bändiä entisen hajottua. Aiemmassa bändissä lauloin suomenkielistä punkahtavaa rokkia, mutta mielummin laulan englannin kielellä ja ääntämys kyllä sujuu. Kuuntelen doom metallia, stoner rock&metallia, punkkia, rokkia, grungea, vähän thrash metallia. Mun ääneni sopii rokkiin, mutta lähtee kyl hempeepääkin ääntä. Jonkinsortin huutolaulua myös. Örinä&rääkyminen ei ikivä kyl suju. Ääneni on suht monipuoline ja naiseks aika matala. Voin harkita metallibändissäkin laulamista, mut jos haet kirkas&hempeä&korkea äänistä laulajaa (tyylin Nightwish, Within temptation yms.), mä en ole hakemasi laulaja. En myöskään hae bilebändiä joka soittaa pelkkiä listahitti covereita, ei ole mun juttuni. Aiemman bändini jossa lauloin biisejä löytyy täältä: https://soundcloud.com/kolmaspyora/tracks
Ikävä kyllä mulla ei oikein mitään muuta järkevää laulunäytettä ole antaa, kutsu koelauluihin treenikselle nii kuulet paikan päällä. Uusille tyypeille mä lämpenen vähä hitaasti ja jännitän pirusti aina. Keikkakokemusta on jonkun verran kertyny. Sanottaminen ei ole vahvimpia puoliani, mutta voin kyl yrittää osallistua siihen, ainakin olla apuna. Äänitysvehkeitä ei löydy, etänä työskentely ei siis onnistu.

Laitteleppa viestiä ja mielellään biisinäytettä jos löytyy nii katotaaan tarkemmin että oonko hakemanne laulaja. Yhteydenotto pikaviestillä, e-maililla tai tekstarilla, en vastaa oudoista numeroista tuleviin puheluihin.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 29
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 040 8525261
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti