Muusikoiden.net
25.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristi hakee musajuttuja
Lisätty: 22.02.2020
Voimassa: 19.08.2020
Ilmoittaja: jajun (#1680)Lähetä pikaviesti »
Moikat!

Kokenut kitaristi hakee esim. akkarisäestyskeikkoja, laulajaa omien biisien tekoon ja miksei bändijuttujakin, mutta ehkä vain coverimielessä. Olen jossain määrin kiinni keikoissa, mutta nyt ois myös vapaatakin aikaa!

Lähes kaikki musalajit menee soittaen (akkari/sähkis), mutta metallijuttuja teen nykyisin enää projektimielessä (edellinen: https://youtu.be/SJ4T86Uu_dc). Just nyt mielenkiinto on ihan tämän päivän radiomusassa ja sen akkarisovituksissa sekä omien biisien rakentelussa - samoin covereiden sovitukset genrestä toiseen kiinnostaapi.

Keikoilla käyneitä coveribiisejä löytyy valmiina satoja monesta eri genrestä ja tykkään opetella uusia. Eniten covereita on varmaan näiltä: Alanis Morissette, Anna Puu, Carrie Underwood, Haloo Helsinki!, Lady Gaga, Shania Twain, Suvi Teräsniska, Taylor Swift, Tiktak ja Vesta - mikä vähän kertookin, et mitä on tullut viime aikoina eniten soitettua. Omia bändijuttuja löytyy esim.: https://www.youtube.com/user/jjunnonen/videos

Itse en valitettavasti laula, mutta laulukamat löytyypi, samoin hyvin varusteltu akkaritreenis sekä kotistudio demoiluun Lappeenrannan alueella. Keikkojen osalta tarvittavat keikkakamat ovat ehtineet jo kertyä, joten säestyskeikat hoituvat niiltäkin osin.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos jollekin yllä olevasta ois tarvetta - tai ehdota itse jotain muuta!

Terv.
Jarno

jarno.junnonen (ät) gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 46
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Lappeenranta (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0405834323
Sähköposti: jarno.junnonen@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti