Muusikoiden.net
24.02.2020
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basistille heavy/speed/power -projektia
Lisätty: 14.02.2020
Voimassa: 11.08.2020
Ilmoittaja: Victims of Fate (#140056)Lähetä pikaviesti »
Olen soittanut bassoa useamman vuoden ja monessakin kokoonpanossa sekä covereita että omia kappaleita.
Nyt olisi aikaa ja motivaatiota uudelle projektille Tampereen alueelta. Keikkailu ja bändihommat ovat tulleet tutuiksi. Tajuntaani moukaroi eniten melodinen 80's tyylinen old school Heavy Metal (mainittakoon mm. Judas Priest, Iron Maiden, Randy, Crimson Gloryn ekat levyt ja Accept) ja Power Metal (etenkin Helloween, Gamma Ray, Oratory, Edguy, Ilium, Teräsbetoni ja Stratovarius) sekä myös Speed (mm. Agent Steel, Asgard ja Skelator). Neoklassinen Poweri kuuluu ehdottomasti myös suosikkeihini. Myös rässikin käy. Musiikissa pitää olla menoa ja hyvää meininkiä - plussaa hyvistä melodioista ja kitara(tilu)harmonioista sekä korkealta ja kovaa vetävästä laulajasta. Etenkin tuplabasaripaahto ja sahaus on mieleeni (ja toivon näitä asioita myös uudelta projektiltani). Myös mahtipontisuus plussaa ja se että bändin omassa tuotannossa on yhdistelty näitä genrejä. Omat soittokamat löytyy ja treenis. Osaan soittaa sormilla sekä plektralla kappaleen tyylin mukaisesti. Pysyn rytmissä hyvin ja nopea soittaminen ja bassofillit sekä soolot ei ole ongelma. Osaan soittaa myös rytmikitaraa ja pystyn laulamaan ainakin taustoja, mutta mieluiten haluaisin
toimia uudessa bändissä basistina.
Toivon, että uudessa porukassa olisi rento meininki - tosissaan mutta ei vakavasti - hyvää huumoria pitää aina olla. Haluaisin tehdä ja työstää omia kappaleita (mutta toki coveritkin käy) ja kun soitto sujuu niin eikun keikalle.

Ps. Laittakaa ehdottomasti viestiä, jos ootte basistia vailla ja vedätte heviä. Myös uuden projektin kokoaminen kiinnostaa ja sitäkin saa ehdottaa... Älä tarjoa örinämetallia (black, death, extreme metal jne.) tai äärimmäisiä alavireitä, kiitos. Bilebändit ei myöskään nappaa eikä nu-metal tai myöskään progeilu.

Suosikkialbumini ovat ehdottomasti mm. Helloweenin Keeper of the Seven Keys part I & II, Walls of Jericho, Priestin Painkiller ja Stratovariuksen Visions sekä Gamma Rayn No World Order!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 18+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0405092215
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti