Muusikoiden.net
27.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basisti/kitaristi (post-/alt-rock/pop/metalli/elektroninen)
Lisätty: 08.02.2020
Voimassa: 05.08.2020
Ilmoittaja: Apple tree (#138963)Lähetä pikaviesti »
Soittokokemusta kirjotushetkellä rapiat 14 vuotta. Ei coverbändejä, kiitos. Omien biisien soittaminen on se juttu ja jos juttu maistuu, niin multa voi löytyä näkemyksiä sovituksiin ja mahollisesti biisiaihioitakin. Taustalauluja on tullu vedettyä jonkun verran ja halua kehittyä ihmisäänten päästelemisessä löytyy.

Oma musamaku on aika laaja vaikkakin valikoiva (pikkasen paradoksaalista, kyllä) joten en nyt tässä ala asettamaan mahottoman tiukkoja rajoja sille mitä kaikkea voi ehottaa. Mää saatan innostua vaikkapa jostain vähäeleisestä ja tunnelmallisesta fiilistelystä, elektronisemmasta tykittelystä kuin myös groovaavasta ja tarttuvasta riffimyllytyksestä jossa on tilaa tarttuville kertseille. Sanotaan nyt kuitenkin ettei blues, tanssimusa, metalcore tai perinnetietoinen heavy metal kiinnosta missään olosuhteissa.

Lähtökohtasesti metallisin osasto taittuu mieluummin kitaralla ja kaikki muu bassolla (koska särökitaran mahti ja omat vahvuudet soittajana), mutta ei se poissuljettu vaihtoehto oo etteikö basismia vois harastaa särömusankin parissa.

sähköposti tapio.holappa2[at]gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 27
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Seinäjoki (Länsi-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti