Muusikoiden.net
26.05.2020
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Soittajia Nirvana tribuuttiin / cover bändiin
Lisätty: 02.02.2020
Voimassa: 30.07.2020
Ilmoittaja: Jakkeko (#48350)Lähetä pikaviesti »

Tampereelta lähtöisin olevan Nirvana cover-yhtyeen komppiryhmä etsii uutta laulajaa / kitaristia tai laulaja-kitaristia. Olemme kumpikin tahoillamme pitkään soittaneita ja yhteistä taivalta Nirvana cover-yhtyeessä on takana n. 4 vuotta. Tarkoituksemme on jälleen tuoda tuon 1990 -luvun ikonisen grunge suuruuden musiikki keikkapaikoille, eli kyseessä on ensisijaisesti keikkailuun tähtäävä projekti. Edellisen kokoonpanon vastaanotto keikkapaikoilla oli todella hyvä! Ohjelmistomme koostuu Nirvanan koko tuotannosta aina Bleach albumista alkaen, sisältäen myös harvinaisempia B-puolia, demoja yms. Hittejä unohtamatta!

Basisti - rumpali akseli on iältään +30V, mutta emme aseta sinulle ikärajaa. Ja koska kyseessä on cover yhtye, emme tee hommaa tribuutti hengessä. Näin ollen emme aseta myöskään sukupuoli rajoja tai muutakaan... Mikäli Nirvanan musiikki on lähellä sydäntäsi, ota yhteyttä ja katsotaan mitä tästä seuraa. Myös kauempana tribuutista olevat cover vedot kiinnostavat (Fidlar / Joan Jett, mahdollisesti joku muu instrumentti?).

Treenaamme n. 2-3 kertaa / kk, joten oma-aloitteisuus on melko keskeistä. Myös aikaisempi esiintymiskokemus ja oman instrumentin tuntemus olisi toivottua. Tärkeintä kuitenkin on into esittää Nirvanan musiikkia. Tämä lienee se ainoa kriteeri, jonka asetamme.

Edellisen kokoonpanon livekunnon voi tsekata alla olevasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=xiWzlNxloUs

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: +30
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 050 5691657
 

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti